Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Revenirea pe linia de plutireIonut Tabultoc / Mediafax Foto
04 Mar 2016

Liga 1: Revenirea pe linia de plutire

Meciul de deschidere a play-out-ului a avut loc la Botoșani și a marcat revenirea pe linia de plutire a gazdelor după o suită de trei înfrângeri în debutul acestui sezon. Oaspeții, Petrolul Ploiești, par a fi echipa-pansament, cea care oblojește rănile tuturor adversarilor, din moment ce în cele 26 de partide ale sezonului regulat au obținut numai două victorii, una dintre acestea fiind în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, undeva la începutul campionatului.

”Lupii” nu au arătat mare lucru în această seară, performanța lor fiind aceea că nu au primit decât un gol de la echipa pregătită de Cristian Pustai. Golul care a făcut diferența a fost înscris din penalty în minutul 72 de Vașvari, după un henț în careu al lui Begeorgi la șutul trimis de Dimitrov. În rest, puține faze clare de poartă, singura care a ieșit în evidență fiind reluarea lui Martinus din colțul careului mic la care Cobrea a răspuns cu o paradă ce a blocat de lângă bară balonul trimis de jucătorul gazdelor.

S-a încheiat FC Botoșani – Petrolul 1-0 (0-0), rezultat perfect pentru gazde, dar care îngroapă o parte dintre puținele speranțe ale ploieștenilor de salvare de la retrogradare.

 

FC Botoşani (antrenor Cristian Pustai): Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Muşat - Cucu, Vaşvari - Martinus, Cabrera (min. 84 Matulevicius), Fulop (min. 58 D. Roman) - Hadnagy (min. 76 Bordeianu)

Petrolul (antrenor Constantin Schumacher): Cobrea - Mişelăricu, Prestia, Inez, Begeorgi - Bucşa - Gavrilă (min. 63 Zoubir), Ziani, Stana (min. 64 Guerriero), Pacar - Paolucci (min. 76 Marcos)

Alte știri din Liga 1