Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Reprize împărțite și victorie în prelungiriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Sep 2018

Liga 1: Reprize împărțite și victorie în prelungiri

Politehnica Iași leagă două victorii și urcă pe locul 8 după succesul de la Voluntari obținut în prelungiri.

Gazdele au fost dominate în primele 45 de minute de elevii lui Flavius Stoican, care au început în forță cu un șut în bară din afara careului trimis de Sin în minutul 4. Cioinac a profitat de o ieșire neinspirată a lui Vâtcă la un corner în minutul 13, portarul lui FC Voluntari alegând să boxeze într-o situație în care era nejenat și putea reține balonul, iar mijlocașul oaspeților a reluat pe spate, lobat, de la 15 metri direct în plasă. În minutul 21 o lovitură liberă executată de Cristea de la 25 de metri a trecut puțin pe lângă vinclul porții ilfovenilor, apoi în minutul 33 Belhameur trage primul șut pe poarta lui Rusu dintr-o poziție grea, din apropierea liniei de fund. La numai trei minute distanță o fază cursivă a oaspeților a adus balonul în colțul careului de 16 metri de unde Sin a catapultat-o la vinclul de la colțul lung și scorul a devenit 0-2, situație dramatică pentru jucătorii pregătiți de Dinu Todoran.

Pauza l-a ajutat pe tehnicianul gazdelor să calibreze mecanismul jocului și acest lucru s-a văzut rapid. După șutul lui Răuță respins greu de Rusu, Căpățână a redus din diferență în minutul 56 cu un șut din întoarcere din zona punctului cu var. Ciucur îl determină pe Rusu să se întindă ca un resort și să respingă șutul său trimis sub transversală, dar portarul oaspeților a trebuit să se recunoască învins în minutul 79 când Malfleury a reluat din prima pasa lobată de Laidouni peste defensiva ieșeană. Egale după 90 de minute, ambele formații au avut șansa de a tranșa partida de partea lor. Primii au fost ilfovenii, dar același Malfleury a nimerit în bară în primul minut de prelungiri, în timp ce Mihăescu a trimis de la 14 metri în plasa porții lui Vâtcă după o respingere neinspirată a unui fundaș al gazdelor.

S-a încheiat FC Voluntari – Politehnica Iași 2-3 (0-2), cea de-a șasea înfrângere a ilfovenilor care își ”consolidează” ultima poziție în clasament.

 

FC Voluntari (antrenor Dinu Todoran): Vâtcă - Ricardinho, Balaur, I. Armaş (min. 76 Zgrablic), Al. Vlad - Răuţă, Laidouni - Căpăţână (min. 85 G. Deac), Belahmeur, Ciucur (min. 64 Malfleury) - Tudorie

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Bosoi, Mihăescu, Frăsinescu, Panţîru - Cioinac - Platini (min. 72 Mimoun), Qaka, Sin - Flores (min. 60 Enoh), A. Cristea (min. 85 Bekui)

Alte știri din Liga 1