Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Repetiție reușită pentru meciul cu LazioFlaviu Buboi / SportPictures.eu
22 Nov 2019

Liga 1: Repetiție reușită pentru meciul cu Lazio

CFR Cluj a câștigat la pas partida din Gruia cu Chindia Târgoviște contând pentru etapa a 17-a a Ligii 1. Un gol înscris rapid după un cadou din partea portarului oaspeților le-a dat liniște elevilor lui Dan Petrescu, care au mai aplicat o serie de lovituri și au mai înscris de trei ori într-un sfert de oră pe final de meci.

Aioani a degajat prost în minutul 3 direct în picioarele lui Itu care a reluat fără să stea pe gânduri de la 25 de metri în poarta părăsită, însă portarul Chindiei și-a răscumpărat jumătate de greșeală în minutul 7 când a respins cu un reflex foarte bun șutul puternic trimis de Camora din interiorul careului. Dumiter dă replica în minutele 20 și 35, prima cu un șut parat de Arlauskis, iar cea de-a doua cu o lovitură de cap ce a trecut peste transversală. Până la pauză Omrani a lovit bara din dreapta lui Aioani cu o scăriță de la 16 metri ce voia să penalizeze ieșirea inoportună a portarului oaspeților, apoi Rață îl obligă pe Arlauskis să scoată în corner un șut de la distanță ce se ducea sub transversală, din cornerul rezultat Dumiter reluând cu capul exact pe direcția portarului CFR-ului.

Aioani se remarcă și la șutul lui Deac din minutul 51, dar în minutul 71 nu mai are ce face la șutul la colțul lung trimis de Bordeianu după o bâlbă în careu a lui Yameogo. Tot Bordeianu duce scorul la 3-0 în minutul 79 cu un șut cu efect de la 20 de metri după o altă respingere neinspirată a defensivei târgoviștene, apoi scorul final este stabilit în minutul 86 de Camora cu un șut la colțul lung de la limita careului de 16 metri.

O victorie meritată de clujeni și dătătoare de speranțe din perspectiva jocului de joia viitoare de la Roma cu Lazio în penultima etapă a grupei E din Europa League.

 

CFR Cluj - Chindia Târgoviște 4-0 (1-0)

Au marcat: Itu (min. 3), Bordeianu (min. 71 și 79), Camora (min. 86)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susici, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu (min. 82 L. Aurelio), Culio - Deac, B. Omrani (min. 67 Păun), Costache (min. 61 Rondon)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Leca, Neciu - Neguț (min. 64 Yameogo), Rață, Bic, Burlacu - Cerchez, Dumiter

Alte știri din Liga 1