Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză spectaculoasă la BuzăuGheorghe Fluster / SportPictures.eu
20 Aug 2021

Liga 1: Remiză spectaculoasă la Buzău

Desfășurare rocambolescă de scor în partida de la Buzău dintre Chindia Târgoviște și Academica Clinceni.

Veniți după o serie de 5 înfrângeri pe linie, ilfovenii erau presați să obțină un rezultat pozitiv în fața unei echipe echilibrate, care a cedat doar în fața campioanei CFR Cluj pe terenul acesteia. Elevii lui Ilie Poenaru au arătat determinare încă de la începutul partidei și după o lovitură de cap a lui Cascini în minutul 6 ce a ratat de puțin ținta, mijlocașul argentinian a deschis scorul în minutul 9 cu un șut de la 14 metri în urma unei cascade de gafe a defensivei echipei gazdă. Avantajul de pe tabelă nu a ținut mult, în minutul 17 Popadiuc reușind să restabilească egalitatea cu un șut din unghi ce nu a putut fi respins de portarul Păun, ci doar deviat în plasă.

După pauză, în minutul 57 Florea a înscris cu un șut din interiorul careului trimis cu efect la vinclul de la colțul lung, o execuție de atacant rasat, însă scorul final a fost stabilit în al treilea minut de prelungiri de cel care a schimbat primul tabela. Cascini a șutat fulgerător din centrul careului după o minge întoarsă de Kazlauskas și îi aduce Academicii primul punct din această ediție de campionat.

 

Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 2-2 (1-1)

Au marcat: Popadiuc (min. 17), Florea (min. 57)/Cascini (min. 9 și 90+3)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Căbuz - Căpuşă, Celea, Baxevanos, Dinu - Popa (min. 90 Cherchez), Iacob, Dulca, Popadiuc (min. 77 Neguţ) - Florea (min. 84 Cantave), Matis (min. 46 Şerban)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Păun - Achim, Jutric, Patriche, Pîrvulescu (min. 80 Dumitrache) -Cascini, Ventura - Longher (min. 62 Cioiu), De Amorim (min. 62 Kazlauskas), Omoh - Vellios (min. 28 Gavra)

Alte știri din Liga 1