Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiza, specialitatea casei la Sfântu GheorgheBogdan Balas / SportPictures.eu
04 Aug 2019

Liga 1: Remiza, specialitatea casei la Sfântu Gheorghe

Viitorul scapă printre degete a patra victorie din tot atâtea meciuri în ultimele secunde ale partidei de la Sfântu Gheorghe, în timp ce gazdele de la Sepsi OSK bifează a patra remiză și speră să obțină primul succes etapa viitoare în Bănie.

Așezați inițial pe două rânduri în defensivă, gazdele au percutat în atac în minutul 3 la o fază finalizată cu un șut periculos al lui Gal scos cu dificultate în corner de Căbuz. Portarul Viitorului nu a mai avut ce face la faza din minutul 37, când Carnat a preluat la limita careului mare, a pivotat și a șutat în stânga sa, deschizând scorul.

Pauza a fost folosită la maxim de Gică Hagi, care și-a motivat jucătorii pentru a muta centrul de greutate în treimea adversă și rezultatele s-au văzut imediat. Ciobanu a prins un șut de senzație de la peste 30 de metri și l-a învins pe Fejer restabilind egalitatea în minutul 47, apoi trei minute mai târziu Barisic are o intervenție imprudentă în propriul careu asupra lui Calcan și Eric transformă fără probleme penalty-ul dictat de arbitrul Horațiu Fesnic. În minutul 73 Viitorul se putea distanța pe tabelă, dar golul înscris de Calcan a fost anulat pentru un fault în atac, însă constănțenii sunt nevoiți să se mulțumească cu un rezultat de egalitate după ce algerianul Bouhenna a înscris cu o lovitură de cap în al treilea minut de prelungiri. Oaspeții au reclamat un fault la Ghiță în momentul săriturii algerianului, însă ”centralul” Feșnic a indicat centrul terenului.

Așadar, Viitorul ratează ocazia de a fi singura formație cu maxim de puncte după primele patru etape și va primi etapa viitoare vizita unei alte echipe neînvinse până acum, FC Botoșani.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Viitorul 2-2 (1-0)

Au marcat: Carnat (min. 37), Bouhenna (min. 90+3)/Ciobanu (min. 47), Eric (min. 52 pen.)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Fejer - Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ştefan - Vaşvari, Velev (min. 46 Bouhenna) - Gal Andrezly, D. Flores (min. 76 I. Fulop), Ştefănescu (min. 34 Karanovic) - Carnat

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, S. Filip (min. 53 Dulca) - Eric (min. 78 Mladen), Calcan, Pitu (min. 70 Houri)

Alte știri din Liga 1