Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză și spectacol în ploaie pe ”Ilie Oană”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2020

Liga 1: Remiză și spectacol în ploaie pe ”Ilie Oană”

Partida de la Ploiești dintre Chindia Târgoviște și Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost prima disputată fără spectatori ca urmare a măsurilor de protecție contra răspândirii coronavirusului și chiar dacă s-a jucat sub imperiul ploii a fost o partidă de foarte bună factură.

Meciul a pornit cu acțiuni tăioase ale ambelor combatante, oaspeții încercând poarta în minutul 4 prin Florin Ștefan, dar balonul a trecut pe lângă stâlpul din dreapta lui Moldovan, în timp ce târgoviștenii au avut o primă ocazie în minutul 8 la un balon împins de Barbu din colțul careului mic, Niczuly reușind să respingă în corner cu vârful degetelor. Carnat, cu un șut-centrare ce se ducea spre vinclu în minutul 15 și o lovitură de cap din cădere un minut mai târziu, a adus din nou pericolul la poarta lui Moldovan, însă deschiderea de scor se petrece la cealaltă poartă în minutul 28, atunci când Diallo a reluat cu capul din 7 metri și a trimis balonul în dreapta lui Niczuly în urma unei centrări primite din flancul drept de la Șerban. Imediat după reluarea jocului oaspeții puteau egala în urma unui corner prin Dumiter, autor al unei reluări cu capul respinsă greu de Moldovan. Tot Dumiter a ratat în minutul 36 din situație de unu-la-unu cu Moldovan, iar pe final de repriză Yameogo nu reușește să-l învingă pe Niczuly, care reține în doi timpi.

Imediat după pauză Istvan Fulop egalează cu un șut în cros de la 20 de metri, balonul fiind deviat cu spatele de Diallo spre vinclu, surprinzându-l pe Moldovan. Egalarea le-a dat aripi covăsnenilor, care au dominat jocul și se puteau desprinde în învingători în minutul 73 atunci când șutul lui Dumiter de la 20 de metri a trecut puțin pe lângă vinclu.

S-a încheiat 1-1, rezultat ce menține formația gazdă pe penultimul loc cu 14 puncte, în timp ce Sepsi OSK face 19 puncte și își păstrează locul 8, al doilea în ierarhia play-out-ului.

 

Chindia Târgoviște - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1 (1-0)

Au marcat: Diallo (min. 27)/I. Fulop (min. 47)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): D. Moldovan - Martac, Piţian, Diallo, Corbu - Yameogo (min. 68 Dumitraşcu), Raţă, Bic, Şerban - Barbu (min. 58 Dangubici), Berisha (min. 73 Florea)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, F. Ştefan - Vaşvari, Kovacs (min. 58 L. Fulop) - Carnat, I. Fulop, Diaz (min. 81 Ştefănescu) - Dumiter (min. 74 Karanovici)

Alte știri din Liga 1