Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiza rezervelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Aug 2016

Liga 1: Remiza rezervelor

Restanța din prima etapă a sezonului s-a disputat în această seară pe Arena Națională, Steaua decimată primind vizita celor de la CSM Politehnica Iași. Cu 12 absențe în lot – jucători cu probleme medicale sau plecați la loturile naționale – Steaua a obținut un punct în fața unei echipe venite să se apere, dispusă pe două linii în defensivă și cu Cristea izolat în avanposturi.

Cu o circulație mai bună a balonului, elevii lui Laurențiu Reghecampf au reușit să deschidă scorul în minutul 20 la capătul unei faze colective finalizată de Vîlceanu cu un șut sub transversală la colțul scurt după ce și-a driblat adversarul direct în careul ieșean. Oaspeții au obținut egalarea în urma unei erori a lui Niță la șutul din afara careului expediat de Bole, golul venind înaintea pauzei, în minutul 42.

În încercarea impulsionării atacului, tehnicianul roș-albaștrilor îi aruncă în teren după pauză pe Enceanu și Onțel, însă ultimul nu apăcă să joace decât 12 minute, văzând cartonașul roșu direct după o intrare violentă care a lăsat urmări pe coapsa lui Ionuț Voicu. Claritatea în exprimare lipsește Stelei în continuare, cu toate că își permite să stea în atac în inferioritate numerică. De partea cealaltă, Cristea se zbate singur, cu Piccioni și Bole la susținere, dar fără succes pe tabelă.

S-a terminat Steaua – CSM Poli Iași 1-1 (1-1), scor ce menține Steaua pe primul loc cu 14 puncte, iar ieșenii trec pe locul 5 cu 9 puncte.

 

Steaua (antrenor Laurențiu Reghecampf): Niță - Vîlceanu (min. 46 Enceanu), Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Sulley Muniru, Bourceanu - Aganovici, Boldrin, De Amorim (min. 89 Mihai) - Botă (min. 46 Onțel)

Poli Iași (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ciucă, Țigănașu - Bole, Mitici, Târșă (min. 89 Chelaru), V. Gheorghe (min. 55 Piccioni) - Cristea (min. 72 Ciucur)

Alte știri din Liga 1