Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză nesperată, speranțe firave pentru FCSBRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Mai 2021

Liga 1: Remiză nesperată, speranțe firave pentru FCSB

Sepsi OSK frânează FCSB în cursa de urmărire pentru titlu și, în același timp, o egalează la puncte pe Universitatea Craiova în lupta pentru medaliile de bronz.

Partida de la Sfântu Gheorghe a fost mai ofertantă în a doua sa parte, primele 45 de minute aducând doar un șut deviat al lui Ștefănescu la care Straton a respins în lateral. Actul secund a început mult mai spectaculos, cu o paradă a lui Straton în minutul 55 la lovitura liberă executată aproape perfect de Vașvari, mingea îndreptându-se spre vinclu. Sepsi OSK plasează două lovituri formației oaspete în minutele 69 și 72, prima prin Petrila cu un șut cu efect la colțul lung după o pasă primită de la Golofca, iar cea de-a doua la o respingere a lui Radunovic în picioarele lui Dumiter ce a trimis balonul în plasă. Vașvari a avut în gheată golul de 3-0 în minutul 79, însă Straton are o nouă intervenție salutară și respinge în lateral. Elevii lui Toni Petrea nu lasă garda jos și în minutul 81 Octavian Popescu inventează o pasă în adâncime pentru Buziuc, vârful de atac este cu o fracțiune de secundă mai rapid decât Niczuly și trimite balonul în plasă. În minutele de prelungiri, când puțini mai sperau, a fost rândul lui Moruțan să îl găsească pe Florin Tănase în careul gazdelor și golgheterul campionatului a șutat din prima la colțul lung și l-a învins pe Niczuly pentru a aduce o remiză nesperată pentru oaspeți.

Soarta titlului se va decide în mare măsură marți la partida FC Botoșani - CFR Cluj, campioana având nevoie de o victorie pentru a câștiga campionatul, orice alt rezultat lăsând deschisă poarta celor de la FCSB, care au însă nevoie de victorii în partidele cu Universitatea Craiova și în Gruia.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FCSB 2-2 (0-0)

Au marcat: Petrila (min. 69), Dumiter (min. 72)/Buziuc (min. 81), Tănase (min. 90+2)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Aganovic (min. 89 Kovacs), Ninaj, B. Mitrea, M. Ştefănescu – Fofana (min. 84 Tincu), Vaşvari – Dumiter, Eder Gonzalez (min. 46 Purece), N. Păun (min. 63 Petrila) – Safranko (min. 63 Golofca)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Straton – Creţu, I. Cristea, Nedelcu (min. 31 Buziuc), Radunovic – Ov. Popescu (min. 49 Perianu), Oaidă (min. 75 Niţă), Olaru – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Alte știri din Liga 1