Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză la debutRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Iul 2015

Liga 1: Remiză la debut

FC Voluntari și CSMS Iași au fost primele echipe care au intrat pe scena ediției 2015-2016 a Ligii 1 la ridicarea cortinei. Așa cum era de așteptat într-o ediție în care, cu un număr de echipe redus la 14, fiecare punct obținut cântărește foarte greu și va face diferența între un loc de play-off și unul de play-out, s-a intrat direct în subiect și în meciul disputat pe stadionul Dinamo din Capitală.

Ștefan Grigorie a deschis scorul în minutul 10 cu o reluare spectaculoasă pe spate din marginea careului mare, surprinzându-l pe Balauru. Cravașați de pe margine de Bogdan Vintilă, jucătorii gazdelor se aruncă în atac, dar fără succes. A apărut însă o lovitură de pedeapsă acordată în minutul 29 de arbitrul Iulian Dima în urma contactului din careu dintre Voicu și Călințaru. Pîrvulescu și-a asumat responsabilitatea transformării și a făcut-o cu succes. Un gol anulat pe motiv de ofsaid la Mihalache a fost aproape de a aduce gazdele în avantaj înaintea pauzei, dar decizia ”centralului” a păstrat neschimbată tabela.

După pauză ieșenii rămân în 10 jucători, Ciucă primind al doilea cartonaș galben în minutul 61, acest lucru afectând forța ofensivă a oaspeților. Ultima fază notabilă a fost șutul lui Achim din prelungirile partidei, Grahovac reținând în cele din urmă balonul.

S-a încheiat FC Voluntari – CSMS Iași 1-1 (1-1), o remiză de debut pentru trupa lui Vintilă.

 

FC Voluntari (antrenor Bogdan Vintilă): Balauru - Maftei, Novakovici, Pîrvulescu, S. Rădoi - Todoran (min. 73 Achim), Novac - Deac (min. 61 Cârstocea), Kone, Călinţaru - A. Bălan (min. 87 Voduţ)

CSMS Iași (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu - Mitici - Viveiros, Grigorie (min. 66 Frăsinescu), Enescu (min. 83 Creţu) - Gheorghe (min. 59 Bole) - Golubovici

Alte știri din Liga 1