Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză la IașiAndrei Luca / SportPictures.eu
26 Mai 2016

Liga 1: Remiză la Iași

Paradoxal, play-out-ul, definit ca o întrecere pentru evitarea retrogradării, este mult mai interesant pe finalul său datorită disputei pentru locul din Europa League. Unul dintre meciurile decisive pentru acest verdict s-a disputat în Copou între CSMS Iași și FC Botoșani. Oaspeții au venit la Iași cu un singur obiectiv - victoria, singura variantă care îi menținea în calculele pentru primul loc, însă au ieșit de pe teren la egalitate cu jucătorii lui Nicolo Napoli.

Chiar dacă au trecut în avantaj rapid, cu un gol înscris cu capul de Ngadeu în minutul 7, și au avut posibilitatea de a-și dubla avantajul la bara lui Ivanovici din minutul 36, botoșenenii s-au văzut egalați imediat după pauză de Golubovic, care a speculat o indecizie a lui Matulevicius în respingerea balonului din propriul careu. Un gol anulat pe motiv de ofsaid la Hadnagy în minutul 57 și un șut al aceluiași mijlocaș botoșenean deviat în corner de Grahovac în minutul 87 au fost singurele ocazii notabile ale reprizei secunde, astfel încât scorul final a fost CSMS Iași – FC Botoșani 1-1 (0-1).

Rezultatul avantajează în acest moment CS U Craiova, echipă aflată la egalitate de puncte (36) cu ieșenii și cu un punct peste botoșeneni, ce mai are de jucat meciul său de la Cluj, iar în ultima etapă va juca pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

 

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Creţu, Saric, Frăsinescu, Ţigănaşu - Llullaku (min. 33 Bosoi), Mitic, Enescu, Gheorghe (min. 79 Viveiros) - Cristea, Golubovic

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Iliev - Dimitrov, Miron, Ngadeu, Muşat (min. 85 Patache) - Vaşvari, Bordeianu - Ivanovic, Hadnagy (min. 90+2 D. Roman), Cabrera - Matulevicius (min. 84 Brata)

Alte știri din Liga 1