Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză la CălărașiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Oct 2018

Liga 1: Remiză la Călărași

Dunărea Călărași și-a extins seria remizelor cu un meci nul în fața propriilor suporteri în partida disputată contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

Trei rezultate de 1-1 au fost urmate astăzi de un meci fără gol înscris în urma unui joc în care singura ocazie mai periculoasă a elevilor lui Dan Alexa a apărut în minutul 62 la o lovitură de cap a lui Ispas după o lovitură liberă executată de Pană. De partea cealaltă Chamed a trimis puțin peste poartă din lovitură liberă în minutul 39, apoi în repriza a doua oaspeții au dominat, cu Fortes ratând trei bune ocazii. În minutul 52 a tras pe lângă din 8 metri central pe direcția porții și l-a iertat pe Straton, apoi în minutul 76 șutul său a fost prea slab pentru a-l pune în dificultate pe portarul gazdelor, iar în minutul 89 lovitura sa de cap venită în urma unui corner este parată senzațional de Straton. În prelungirile partidei Crețu a primit al doilea cartonaș galben și va lipsi meciul următor al Gazului Metan de la Chiajna.

S-a încheiat Dunărea – Gaz Metan 0-0, punctul obținut urcând fiecare dintre cele două combatante câte o poziție în ierarhie. Călărășenii trec pe locul 8 cu 16 puncte, în timp ce medieșenii acumulează 21 și urcă pe locul 5.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Staton - Gligorov, Şeroni (min. 58 Şandru), Dobrosavlevici, Ispas - Honciu, Bourceanu - Kanda (min. 67 Keyta), S. Pană, Carnat - Mediop (min. 81 Clemence)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - Trif (min. 67 Buşu), M. Constantin, I. Cristea, V. Creţu - N. Chamed (min. 78 Buziuc), Fofana, Ely Fernandes, D. Olaru - A. Ivanov, Fortes

Alte știri din Liga 1