Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză înghețatăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Dec 2018

Liga 1: Remiză înghețată

FC Voluntari a smuls un punct Astrei Giurgiu pe arena ”Anghel Iordănescu” pe o vreme potrivnică fotbalului.

Lapovița și vântul puternic au afectat spectacolul sportiv cel puțin în primele 45 de minute, în care am consemnat o singură ocazie de poartă, cea a lui Belu-Iordache din minutul 11 după un un-doi cu Zoua și încheiată cu un șut frumos scos greu de Vâtcă.

Lucrurile au stat mai bine pentru gazde în debutul părții secunde: în minutul 50 la o fază care nu spunea prea multe, Hodorogea primește o pasă scurtă în careu de la Balaur și îl învinge cu un șut slab, dar bine plasat pe Lazar. Giurgiuvenii aleargă după egalare, Bejan și Butean ratează ocazii bune în minutele 58 și respectiv 60, dar golul apare abia în minutul 85: Belu-Iordache este servit ideal de Butean în careul mic și îl învinge pe Vâtcă cu o reluare din prima. Finalul crește tensiunea și Alibec primește roșu pentru o intrare pentru care ar fi meritat doar galben, însă arbitrul Ionuț Coza l-a trimis la cabine și în vacanță anticipată pe șeptarul Astrei, care ratează meciul cu Dinamo din ultima etapă.

Se încheie FC Voluntari – Astra 1-1 (0-0), un pas fals făcut de giurgiuveni în lupta pentru locurile de play-off.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - A. Vlad, Armaş (min. 34 Hodorogea), Balaur, Bucurică - Ricardinho, I. Gheorghe - G. Deac (min. 65 Pârcălabu), Gadze (min. 62 Kabasele), Căpăţână - Tudorie

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Belu-Iordache, Cestor, Bejan, Radunovic (min. 46 Begue) - Mrzljak, Butean - N. Roşu, Alibec, Llullaku - Zoua (min. 60 L. Buş)

Alte știri din Liga 1