Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în restanța de la PiteștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Feb 2021

Liga 1: Remiză în restanța de la Pitești

FC Argeș bifează a zecea etapă fără înfrângere după un meci complicat disputat în Trivale contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

În partida restanță contând pentru atapa a 21-a, piteștenii au avut în Malele un piston ce a măcinat defensiva adversă și chiar în minutul 4 a făcut o cursă de jumătate de teren și a șutat din unghi, însă Niczuly a ieșit să-i închidă unghiul și a blocat balonul. Tot atacantul gazdelor a fost protagonistul facei din minutul 22 care a dus la deschiderea scorului, dar în poarta apărată de Greab. În încercarea de a respinge un balon centrat din corner la prima bară de Eder Gonzales, Malele a deviat spre propria poartă și l-a obligat pe Greab să respingă în față până la Bouhenna, care a reluat în plasă. O deschidere de scor ce a afectat startul gazdelor, nevoite să pornească în cursa pentru egalare. În minutul 40 Palic îl obligă pe Niczuly să respingă cu o paradă șutul său bun de la 25 de metri, dialogul dintre cei doi repetându-se în minutul 56 și încheindu-se tot cu o intervenție de excepție a portarului covăsnenilor. Niczuly nu a mai avut replică, însă, trei minute mai târziu la șutul năprasnic trimis din prima de Cristian Dumitru la vinclul de la colțul scurt și astfel s-a restabilit egalitatea pe tabelă. Goalkeeper-ul oaspeților a menținut în continuare egalitatea pe tabelă respingând cu piciorul în minutul 71 șutul la firul ierbii trimis din careu de Maes, în timp ce în celălalt careu Safranko s-a înălțat în careul mic dintre doi fundași argeșeni și a trimis cu capul peste transversală o minge centrată din flancul drept.

S-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultat ce urcă FC Argeș pe locul 10 în clasament cu 27 de puncte, în timp ce Sepsi OSK, după a cincea remiză consecutivă, revine pe locul 4 cu 36 de puncte la egalitate cu FC Botoșani, dar cu golaveraj superior.

 

FC Argeș - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1 (0-1)

Au marcat: C. Dumitru (min. 59)/Bouhenna (min. 22)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab - Tofan, Turda, Maric, Muşat - Meza Colli, I. Şerban - Drăghici (min. 64 Maes) Palic, C. Dumitru - Malele

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu - Deligiannidis (min. 74 Golofca), Ninaj, Vaşvari (min. 36 Purece) - Safranko, L. Fulop (min. 46 Aganovici), Eder Gonzales (min. 60 Achahbar)

Alte știri din Liga 1