Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în ploaieIonut Tabultoc / SportPictures.eu
11 Apr 2016

Liga 1: Remiză în ploaie

Meciul contra celor de la CSMS Iași a marcat revenirea lui Leo Grozavu la cârma echipei FC Botoșani, însă jucătorii gazdele nu au reușit să-și mulțumească antrenorul, terminând la egalitate o partidă ce ar fi putut să le aducă mai multă liniște în clasament.

De partea cealaltă, ieșenii își continuă seria de invincibilitate, ultima înfrângere înregistrată fiind în 13 septembrie, acum 7 luni, la Craiova. Elevii lui Nicolo Napoli au fost aproape de a deschide scorul în minutul 13, când Frăsinescu a reluat cu capul din 6 metri o centrare din lovitură liberă, dar Iliev are un reflex senzațional și respinge de pe linia porții. Cinci minute mai târziu Țigănașu face un henț subtil în propriul careu, dar arbitrul Sebastian Colțescu este păcălit și nu indică punctul cu var, cu toate protestele gazdelor.

Fulop și Vașvari îl pun la treabă pe Grahovac, primul cu o execuție din lovitură liberă, al doilea cu un șut de la 16 metri deviat de unul dintre fundașii ieșeni. În minutul 55 același Fulop execută foarte bine o lovitură liberă din apropierea liniei de aut de pe partea stângă, Grahovac iese sub minge, iar Plămadă reia cu capul în bară. Finalul de meci aduce o execuție lamentabilă a lui Andrei Cristea și un presupus fault în celălalt careu la Carralero.

S-a încheiat FC Botoșani – CSMS Iași 0-0, scor ce propulsează din nou echipa din Copou pe loc de cupe europene.

 

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Iliev - Patache, Ngadeu, Plămadă, Muşat - Vaşvari (min. 34 Casado), Cucu, Cabrera - Ivanovici, Hadnagy (min. 46 Matulevicius), Fulop (min. 76 Carralero)

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Bole, Mitici, Ciucă, Lllullaku - Cristea (min. 86 Creţu), Golubovici (min. 90+3 Piccioni)

Alte știri din Liga 1