Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză in extremis la Sfântu GheorgheDan Potor / SportPictures.eu
21 Sep 2018

Liga 1: Remiză in extremis la Sfântu Gheorghe

FC Voluntari a fost foarte aproape de a obține prima victorie în acest campionat în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, însă Sepsi OSK a smuls un punct în ultimele secunde ale partidei cu un gol de generic al lui Tandia.

Cu numai două puncte în opt etape, ilfovenii au început partida în defensivă, șuturile lui Sato și Tandia din primele minute dând impresia că poarta lui Vâtcă urmează să fie supusă unui adevărat asediu. Cu toate acestea, oaspeții au dat mari emoții în minutul 12 atunci când Niczuly a respins în ultimul moment balonul ce se îndrepta către plasa porții sale după o lovitură de cap a lui Vlad, apoi Malfleury nu a putut relua balonul ce i-a venit un pic în spate și a căzut după ce a călcat pe el. Avertismentul a fost urmat de deschiderea scorului în minutul 28, același Malfleury executându-l pe Niczuly din mijlocul careului după ce a primit o pasă inspirată, de adevărat playmaker, a lui Belahmeur. Avantajul de pe tabelă putea fi dublat de autorul golului în minutul 34, dar încercarea sa de șut din întoarcere de la marginea careului mic a fost blocată de unul dintre fundașii gazdelor.

Repriza dezamăgitoare a covăsnenilor nu a fost corectată de Eugen Neagoe imediat după pauză și Laidouni a avut șansa sa de a îngenunchea echipa gazdă în minutul 54 după o pasă bună a aceluiași Belahmeur, dar a ales varianta mai complicată a unui șut din drop de la 16 metri ce a trimis balonul mult peste transversală. A fost un duș rece pentru elevii lui Eugen Neagoe, care se trezesc și dau replica prin Fulop un minut mai târziu cu un șut foarte bun la vinclu, dar Vâtcă era acolo și a respins greu în corner. Portarul oaspeților a zburat literalmente în minutul 62 și a culs de pe linia porții lovitura de cap a lui Simonovski salvând temporar egalarea. La jumătatea reprizei Malfleury șutează din marginea careului și este blocat cu piciorul de Niczuly, apoi în minutul 88 portarul lui Sepsi OSK intervine salutar la șutul lui Gadze din 16 metri după o acțiune personală a lui Belhameur. Și dacă nu a fost să fie 0-2, s-a terminat 1-1 cu un gol înscris de Tandia în minutul 6 al prelungirilor cu un șut din voleu de la 16 metri.

Așadar, Sepsi OSK – FC Voluntari 1-1 (0-1), un punct câștigat de gazde cu mult noroc, două puncte pierdute dramatic de ilfoveni, care rămân în continuare pe ultimul loc.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - Gabriel De Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Sato - Velev (min. 72 Mensah), Vaşvari - Drăghici (min. 62 Hamed), I. Fulop, Nouvier (min. 46 Simonovski) - Tandia

FC Voluntari (antrenor Dinu Todoran): Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Zgrablic, A. Vlad - Răuţă, Laidouni - Căpăţână (min. 81 Ciucur), Belahmeur (min. 90+3 Sesar), I. Gheorghe - Malfleury (min. 76 Gadze)

Alte știri din Liga 1