Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în duelul formațiilor sibieneValentin Macrea / SportPictures.eu
02 Nov 2019

Liga 1: Remiză în duelul formațiilor sibiene

Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt au remizat 1-1 în derby-ul local al județului Sibiu, rezultat în urma căruia și-au menținut locurile în clasament, elevii lui Edi Iordănescu poziția a 4-a, iar oaspeții pe 12, în zona fierbinte a clasamentului.

Aflați în foame de puncte, jucătorii de la FC Hermannstadt au avut șansa să dea lovitura în startul partidei, în minutul 6 Petrescu șutând din întoarcere de la limita careului de 16 metri, dar balonul a fost trimis pe direcția lui Pleșca. Tot ei au fost cei care au modificat primii tabela în minutul 61, atunci când Bușu a centrat perfect din flancul stâng în centrul careului de unde Dumitriu a reluat din voleu și l-a lăsat țintuit, fără replică pe Pleșca. Edi Iordănescu face două schimbări imediat, îi introduce în teren pe Neluț Roșu și Drăghici pentru a întări flancul drept al formației medieșene, dar golul egalării a fost construit pe partea opusă. În minutul 67 Velisar urcă în flanc și centrează la 13 metri de unde Olaru a reluat cu capul și a trimis balonul în apropierea vinclului din dreapta lui Novo, a lovit transversala și a intrat în plasă. Pe finalul meciului, în minutul 87 Buș a șutat din mijlocul careului din cădere în transversală, iar partida s-a încheiat cu o remiză echitabilă după cum s-au prezentat ambele formații.

 

Gaz Metan Mediaș - FC Hermannstadt 1-1 (0-0)

Au marcat: Olaru (min. 67)/Dumitriu (min. 61)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleșca - Pleașcă (min. 64 Drăghici), R. Popa, Larie, Velisar - Droppa (min. 64 N. Roșu), Fofana, Chamed (min. 56 Ely Fernandes) - Olaru, S. Buș, N. Dumitru

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Neagoe): Emanuel Novo - Tătar, Viera, Luchin, Opruț - I. Petrescu, Dâlbea, Offenbacher (min. 81 Yazalde) - Vodă (min. 54 L. Dumitriu), Debeljuh, Bușu (min. 68 Stoica)

Alte știri din Liga 1