Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în duelul decarilor emblematici ai naționaleiCatalin Ciupureanu / SportPictures.eu
27 Aug 2021

Liga 1: Remiză în duelul decarilor emblematici ai naționalei

Farul revine pe tabelă pe final de meci și pleacă cu un punct din Bănie după ce a fost condusă imediat după pauză de FC U Craiova.

Prima repriză le-a aparținut oaspeților, care au avut două ocazii importante în minutele 21 și 24, prima în urma unei lovituri de cap a lui Larie, iar cea de-a doua la șutul deviat al lui Artean ce a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Mogoșanu.

Minutul 48 aduce două faze memorabile, câte una la fiecare poartă. Prima le-a aparținut constănțenilor, cu Jefte Betancor trimițând cu călcâiul în transversală din 8 metri, apoi elevii lui Adrian Mutu au construit un atac și au profitat de o serie incredibilă de gafe ale fundașilor Farului, balonul deviat fiind trimis în poartă de Bălan. Deschiderea de scor a crescut tensiunea în rândul echipei oaspete, care a alergat după egalare până în minutul 83. Un duel în careul oltenilor între Kovacic și Chițu este considerat de arbitrul Ionuț Coza a avea circumstanțe de penalty și indică punctul cu var, de unde Adi Petre a transformat și a adus un punct important pentru trupa lui Gică Hagi.

Așadar, Farul face 12 puncte și păstrează poziția a 4-a, în timp ce FC U Craiova se menține pe locul 10 cu 8 puncte.

 

FC U Craiova - FC Farul Constanța 1-1 (0-0)

Au marcat: Bălan (min. 48)/Ad. Petre (min. 83 pen.)

FC U Craiova (antrenor Adrian Mutu): Mogoşanu - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah, D. Albu, Van Durmen, Baeten - Cl. Bălan, Hugo Vieira (min. 61 Ondann)

FC Farul Constanța (antrenor Gheorghe Hagi): Aioani - Mladen (min. 46 Dussaut), Larie, V. Ghiţă, De Nooijer (min. 85 Dobrosavleici) - Purece, Artean, A. Ciobanu - G. Ganea (min. 68 Chiţu), Jefte Betancor (min. 68 Petre), Pitu (min. 68 Sali)

Alte știri din Liga 1