Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în derby-ul de clasamentRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Iul 2020

Liga 1: Remiză în derby-ul de clasament

Pe arena ”Anghel Iordănescu” FC Voluntari și FC Viitorul s-au anihilat reciproc cu ajutorul celor doi portari, cei mai buni jucători ai partidei ce a opus cea mai bună defensivă, a ilfovenilor cu 2 goluri primite, celei mai prolifice ofensive, a constănțenilor cu 14 reușite, din play-out. O remiză albă, dar cu multe ocazii de poartă, în care restanțieri au fost puncheur-ii celor două formații, păstrează diferența de 7 puncte dintre cele două combatante de astăzi, ocupantele primelor două poziții în ierarhie.

Cojocaru a fost cel care a avut prima paradă a meciului la șutul din minutul 7 trimis de Casap de la 20 de metri și a continuat în minutul 16 cu respingerea unui șut din lovitură liberă al lui Louis Munteanu. După un șut al lui Simonovski ce nu a prins cadrul porții lui Tordai în minutul 18, două minute mai târziu a fost rândul portarului oaspeților să se evidențieze scoțând de sub transversală șutul din fuleu trimis din afara careului de Ion Gheorghe. Cei doi au fost protagoniștii fazei din minutul 33, atunci când Ion Gheorghe a ales varianta șutului pe jos și Tordai s-a întins și a respins în lateral. Imediat după aceea Chițu trimite mult peste transversala porții ilfovenilor din 6 metri după o centrare perfectă a lui George Ganea, iar repriza se încheie cu intervenția lui Cojocaru la șutul din voleu al lui Louis Munteanu și cu șutul pe lângă poartă trimis de Artean.

Repriza secundă începe cu bara lovită de Dussaut după o centrare ratată ce l-a păcălit pe Cojocaru. Portarul gazdelor a fost la post în minutul 67 respingând șutul lui Gabi Iancu, după care partida a continuat până la final fără alte mari ocazii de poartă.

Următorul meci al Viitorului se va juca vineri la Ovidiu în compania celor de la Academica, iar FC Voluntari se va deplasa sâmbătă la Sibiu pentru jocul cu FC Hermannstadt.

 

FC Voluntari - FC Viitorul 0-0 (0-0)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Belu-Iordache (min. 83 Struna), Paşcanu, C. Achim, Kocic - Laidouni (min. 55 Sanoh), P. de Lucas - I. Gheorghe (min. 65 Borţoneanu), Căpăţână, Măţan (min. 83 Costin) - Simonovski (min. 65 Ţîră)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - Dussaut, Mladen, Ghiţă, De Nooijer (min. 61 Boboc)- C. Matei (min. 80 Iacob), Artean, Casap (min. 62 Achim) - Chiţu, L. Munteanu (min. 62 G. Iancu), G. Ganea (min. 80 Pitu)

Alte știri din Liga 1