Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 1: Remiză în MoldovaIonut Tabultoc / Mediafax Foto
20 Sep 2015

Liga 1: Remiză în Moldova

Dinamo pleacă neînvinsă de la Botoșani, acumulând un punct ce o păstrează în afara podiumului clasamentului.

Cu Mircea Rednic în tribună, după suspendarea primită ca urmare a reacției sale în fața arbitrului de la meciul din etapa anterioară cu CFR Cluj, dinamoviștii au început jocul mult mai coerenți în exprimare. Rotariu a trimis o minge ce a mângâiat transversala porții lui Iliev și a stârnit primele emoții pe stadionul din Botoșani. Era minutul 15 și tânărul mijlocaș finaliza o acțiune de contraatac a dinamoviștilor, dar golul a apărut la cealaltă poartă în minutul 25. Cucu l-a găsit bine pe Cabrera pe partea dreaptă, argentinianul a pătruns în careu și cu un dribling l-a scos din joc pe Fai, apoi a șutat către poartă. Mevlja, în încercarea de a-l bloca, a deviat balonul, care l-a păcălit pe Cerniauskas și a poposit în plasa porții sale. Deschiderea de scor nu i-a demoralizat pe dinamoviști care încearcă să preseze mai mult poarta lui Iliev și reușesc să aducă egalarea pe tabelă în al doilea minut de prelungiri după o fază de atac ce l-a avut ca finalizator pe Essombe. Vârful camerunez a pătruns în careul gazdelor și l-a învins pe Iliev cu un șut pe jos, iar dinamoviștii intrau la pauză cu un alt moral.

Acest lucru s-a văzut și la reluare, când tot alb-roșii au fost cei mai expresivi în plan fotbalistic și și-au creat ocazii în minutele 49, la șutul lui Gavrilă scos de Iliev cu piciorul, și 63, la lovitura de cap a lui Puljic, Iliev fiind din nou la post. Fără a mai consemna mari ocazii de gol până la final, s-a încheiat FC Botoșani – Dinamo 1-1 (1-1), un punct important pentru gazde, o echipă ce s-a despărțit recent de tehnicianul cu care a cunoscut cele mai mari performanțe și intră acum într-o nouă eră.

 

FC Botoşani (antrenor Mugur Cornățeanu): Iliev - Patache, Plămadă, Cordoş (min. 35 R. Costin), Dimitrov - Cucu, Cabrera - Fulop (min. 62 Hadnagy), Vaşvari, Martinus (min. 77 Brata) - Batin

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Cerniauskas - Fai, A. Marc, Mevlja, Ghomsi - I. Şerban (min. 52 Moldoveanu), Anton - Gavrilă (min. 68 P. Petre), Rotariu, Palic - Essombe (min. 46 Puljic)

Alte știri din Fotbal