Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în CopouAndrei Luca / SportPictures.eu
18 Apr 2016

Liga 1: Remiză în Copou

CSMS Iași adună încă un punct în zestrea ce o poate duce într-o cupă europeană la sfârșitul play-out-ului. Un egal pe teren propriu în coloviul studențesc cu ACS Poli Timișoara este mai bun decât niciunul și pot răsufla ușurați după cele câteva ocazii înregistrate de oaspeți.

Prima și cea mai importantă a primei reprize a fost reluarea cu capul de către Bocșan a centrării din cornerul executat de Goga în minutul 42, faza reluându-se în minutul 48 cu același finalizator, dar cu Javi Hernandez executant al loviturii de colț. Tot o fază fixă putea genera un autogol în minutul 51, Andrei Cristea respingând cu capul în corner centrarea din lovitură liberă a lui Javi Hernandez, iar în minutul 67 Belu și Cânu nu reușesc să trimită în plasă după o nouă lovitură de colț executată de Goga. Din minutul 70 ieșenii rămân în 10 după eliminarea lui Enescu pentru intrarea dură cu crampoanele pe tibia lui Javi Hernandez, însă paradoxal gazdele se apropie mai periculos de poarta lui Strauss. Onduku bâlbâie o minge în careul oaspeților în minutul 79, apoi Ciucă încearcă o foarfecă din 6 metri în minutul 83, dar execuția sa a trimis balonul pe direcția goalkeeper-ului oaspeților.

S-a încheiat CSMS Iași – ACS Poli Timișoara 0-0, scor ce le duce pe gazdele la două puncte de urmăritoare, iar pe bănățeni îi menține la două puncte distanță de locul de baraj.

 

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Gravohac - Voicu, Frăsinescu, Ciucă, Ţigănaşu - Mitic - Bole (min. 46 Onduku), Enescu, Lullaku - Cristea (min. 62 Piccioni), Golubovic (min. 77 Creţu)

ACS Poli Timişoara (antrenor Petre Grigoraş): Strauss - Scutaru (min. 66 Belu), Bocşan, Cânu (min. 77 Torres), Popescu - Jenkins, Suarez (min. 46 Elek) - Bărbuţ, Hernandez, Goga - Nimely

Alte știri din Liga 1