Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză în BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Apr 2019

Liga 1: Remiză în Bănie

Partidă de șah în Bănie între CS U Craiova și CFR Cluj, meci care ar fi trebuit să opună o echipă pentru care atacul este religie unei formații care a tradus catenaccio cu accent ardelenesc.

Omrani putea profita chiar în startul partidei, în primul minut de joc, de o minge la care Pigliacelli nu a intervenit hotărât la marginea laterală a careului de 16 metri, însă centrarea în fața porții a atacantului clujenilor a fost respinsă în corner de Kelic. Din cornerul rezultat, același Omrani a șutat din prima de la 10 metri, dar balonul a trecut peste transversală. Gazdele au cerut penalty în minutul 15 la o fază în care mingea l-a lovit în mână pe Bordeianu, însă arbitrul Marius Avram a considerat că nu sunt circumstanțe pentru a acorda lovitură de pedeapsă și a lăsat jocul să continue. Oltenii sunt din ce în ce mai incisivi și în minutul 20 Cicâldău îl pune la încercare pe Arlauskis cu o lovitură liberă de la 30 de metri executată în forță, portarul CFR-ului fiind la post și apoi ajutat de Boli, care a degajat în corner. Finalul de repriză le aparține oaspeților, care în minutul 37 au o lovitură liberă bătută bine la colțul scurt de Deac și prinsă de Pigliacelli, apoi în minutul 45 ratează o ocazie imensă prin Bud, reluare din 6 metri din cădere peste poartă după o centrare a lui Deac din flancul drept.

O ciocnire în aer între Fortes și Boli în urma căreia cel din urmă a căzut rău a dat emoții la zece minute după reluare, dar în cele din urmă ambii au revenit în teren, apoi CFR ratează două ocazii bune în minutul 63, lob Omrani ce trece pe lângă poarta părăsită de Pigliacelli, și 68, șut în forță de la 22 de metri pe direcția portarului gazdelor. Ritmul partidei a continuat să fie unul bun până la finalul partidei, dar fără să genereze ocazii mari de gol, ambele formații anihilându-se reciproc.

S-a încheiat CS U Craiova – CFR Cluj 0-0, rezultat ce convine oaspeților care își păstrează avansul de 7 puncte față de formația din Bănie.

 

CS U Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Mihăilă (min. 68 Bic) - Fortes (min. 75 Bărbuţ), A. Cristea

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, C. Deac (min. 90+1 Peteleu) - Omrani, Bud (min. 78 Moutinho), Al. Păun (min. 64 Costache)

Alte știri din Liga 1