Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză fără spectacolDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
15 Sep 2019

Liga 1: Remiză fără spectacol

În prima partidă din exilul de la Botoșani datorat lucrărilor ce se efectuează la arena din Copou, Politehnica Iași nu a reușit decât un meci nul în compania celor de la FC Hermannstadt. Un meci de luptă, fără prea multe veleități spectaculare, a dus la primul punct obținut de formația sibiană în deplasare și a doua remiză consecutivă pe teren propriu de către moldoveni.

Elevii lui Mihai Teja au avut o ocazie de a marca în minutul 48, însă șutul lui Devesa din marginea careului de 16 metri a trecut pe lângă stâlpul din dreapta lui Figueiredo, în timp ce sibienii au dat puține emoții suporterilor gazdelor în minutul 76 la pătrunderea lui Caiado, dar un dribling în plus în locul unui șut pe poartă le-a dat ocazia fundașilor să îndepărteze pericolul.

Ieșenii fac 16 puncte și rămân pe locul 3, în timp ce sibienii fac 10 puncte și își păstrează poziția a 10-a în ierarhie.

 

Politehnica Iaşi - FC Hermannstadt 0-0 (0-0)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): D. Rusu - Adria Gallego, C. Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj - Haţiegan (min. 46 Platini), Devesa (min. 61 Popadiuc), Horşia (min. 82 Onea) - A. Bălan

FC Hermannstadt (antrenor Costel Enache): Figueiredo - Tătar (min. 61 Rimane), Viera, Luchin, Opruţ - R. Pires, Taira - P. Petrescu, Caiado, Cordea (min. 60 Joalisson) - Debeljuh (min. 81 Yazalde)

Alte știri din Liga 1