Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză fără goluri, dar cu ocazii la ClinceniSportPictures.eu
12 Sep 2020

Liga 1: Remiză fără goluri, dar cu ocazii la Clinceni

Academica se poate declara mulțumită de remiza albă obținută la Clinceni cu Chindia Târgoviște după ce oaspeții au ratat un penalty și ocazia de a-și trece în cont a doua victorie consecutivă în campionat.

Ilfovenii au avut sub control primele 45 de minute, Cristi Dumitru trimițând primul șut pe poarta lui Moldovan în minutul 4, dar fără a-i pune mari probleme portarului Chindiei. Pashov își putea trece numele pe lista marcatorilor, dar transversala s-a opus la o execuție din voleu, din unghi, ce aduce aminte de golul memorabil al lui Van Basten din semifinala cu URSS de la Campionatul European din 1988, iar în minutul 31 Cristi Dumitru putea deschide scorul cu o reluare din 7 metri la centrarea lui Pashov, dar Căpușă a reușit să-l incomodeze și să-l facă să trimită peste transversală. În replică, Pițian trimite mult peste transversală din 6 metri în minutul 37 la o fază în care defensiva gazdelor a urmărit pasivă reluarea cu capul a lui Florea transformată în pasă pentru colegul său care a avut timp și spațiu să facă o preluare largă la limita careului mic.

Partea a doua a jocului a debutat cu penalty-ul acordat de arbitrul Ionuț Coza pentru faultul în careu al lui Șerban asupra lui Florea, însă portarul gazdelor, Vâlceanu, a parat execuția aceluiași Florea, iar pe respingere Iacob i-a pasat lui Popa, aflat în ofsaid, și golul înscris de acesta a fost anulat. Chindia putea înscrie și în minutul 60, dar transversala s-a opus la centrarea cu efect trimisă de Dumitrașcu, apoi atenția se mută la poarta lui Moldovan, care scoate șuturile lui Boiciuc și Ceandarov și este și el salvat de transversală în minutul 65 la șutul lui Achim.

Academica obține a doua remiză și amână sărbătoarea primei victorii.

 

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște 0-0 (0-0)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu – F. Achim (min. 84 Pîrvulescu), Cebotaru, M. Şerban (min. 67 Tănase), Chandarov (min. 78 Andronic) – C. Dumitru (min. 85 Gliga), Boiciu

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): D. Moldovan – Căpuşă, Piţian, C. Dinu, D. Dumitraşcu – Neguţ (min. 90 Berisha), P. Iacob, M. Dulca, Grassano – Yameogo (min. 34 Popa), D. Florea (min. 63 Rata)

Alte știri din Liga 1