Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză fără gol la SibiuValentin Macrea / SportPictures.eu
15 Mai 2019

Liga 1: Remiză fără gol la Sibiu

FC Hermannstadt și Dinamo au remizat la Sibiu și își păstrează pozițiile în clasament.

Formația pregătită de Vasile Miriuță a fost mai insistentă în ofensivă și a semnat ocaziile primei reprize prin Blănaru, șut pe lângă după o incursiune de la jumătatea terenului până în careul advers, și Offenbacher, reluare cu capul în minutul 41 la centrarea lui Mățel.

În partea a doua a meciului Blănaru are o primă șansă de gol în minutul 52, dar Mandanda îl incomodează și lovitura sa de cap trece peste transversală, apoi în minutul 72 Montini dă pentru prima dată emoții suporterilor sibieni. Lovitura sa de cap este însă respinsă de Căbuz și egalitatea persistă. Gazdele cer penalty pentru un henț al lui Klimavicius la șutul lui Abdurahimi din minutul 85, însă fără succes, iar pe secundele de final același Klimavicius a fost aproape de a da lovitura, însă balonul trimis cu capul după un corner executat de Nistor a lovit transversala.

Scor final FC Hermannstadt – Dinamo 0-0 și alb-roșiii ratează ocazia de a trece pe primul loc al play-out-ului, în timp ce sibienii rămân pe locul de baraj.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Măţel - Dandea, Stoica, Seredius - Dâlbea, Dumitriu - Jazvic, Offenbacher (min. 81 Tsoumou), Popovici (min. 66 Abdurahimi) - Blănaru (min. 89 Mijuskovic)

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi - Filip (min. 71 N'Diaye) - Montini, Şerban (min. 67 Zenke), Nistor, N. Jaadi - Christovao (min. 74 D. Popa)

Alte știri din Liga 1