Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză ex-europeanăBogdan Danescu / Mediafax Foto
06 Aug 2017

Liga 1: Remiză ex-europeană

Două echipe proaspăt eliminate din turul al treilea preliminar al Europa League s-au întâlnit în această seară pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, în cadrul etapei a 4-a a Ligii 1. CS Universitatea Craiova a remizat, într-un joc considerat pe teren propriu, 1-1 cu Astra Giurgiu.

Astra a deschis scorul repede, prin Balaure, în minutul 9, aflat la al doilea gol consecutiv în două meciuri de campionat. În repriza secndă oltenii au egalat prin talentatul Mitriță. Craiova l-a pierdut pe Băluță, accidentat în minutul 22, înlocuit chiar de autorul golului. Oltenii nu au pierdut nici un meci în actuala stagiune, însă au trei remize la rând.

Rezultatul a fost echitabil, iar cele două echipe se pregătesc acum de etapa intermediară. Astra Giurgiu se află pe locul 4, cu 7 puncte acumulate, în timp ce Universitatea Craiova staționează pe locul 6, cu 6 puncte.  

Alte știri din Liga 1