Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză echitabilă la ChiajnaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Oct 2018

Liga 1: Remiză echitabilă la Chiajna

Dunărea Călărași pleacă de pe sinteticul de la Chiajna cu un punct meritat după aspectul jocului cu Concordia. La fel de bine, gazdele puteau da lovitura pe final de meci și se pot considera nedreptățite de rezultatul de pe tabelă, însă succesul se amână cel puțin până la întâlnirea din returul sezonului regulat.

Elevii lui Dan Alexa au deschis scorul pe finalul primei reprize dintr-un penalty acordat de arbitrul Horia Mladinovici pentru faultul lui Nivaldo la Mediop și transformat cu siguranță de Keyta care l-a culcat pe dreapta pe Greab și a trimis simplu în partea opusă. Era minutul 44 și golul a picat cum nu se poate mai prost pentru gazde, care după pauză îl evidențiază pe Straton cu șuturile lui Guessan și Ronaldo Deaconu. În minutul 60 portarul oaspeților are o respingere neinspirată la un corner și trimite balonul direct în zona punctului cu var de unde Prepeliță șutează din prima și restabilește egalitatea. Oaspeții puteau reveni în avantaj la șutul lui Valentin Munteanu din minutul 74, dar Greab scoate de sub transversală, apoi șutul lui Marc a fost deviat în corner și gazdele au pierdut ocazia de a prelua conducerea. Ultima ocazie aparține tot gazdelor în minutul 89, Batin șutând peste transversală dintr-o poziție bună din interiorul careului călărășenilor.

S-a încheiat Concordia – Dunărea Călărași 1-1 (0-1), rezultat în urma căruia ilfovenii rămân pe locul 11 cu 11 puncte și se pregătesc de o deplasare scurtă cu FCSB.

 

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab - G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Prepeliţă, Bucşa - Grădinaru (min. 90+2 Cristescu), Deaconu, Nivaldo (min. 46 Bawab) - Guessan (min. 60 Batin)

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Ţenea, B. Şandru, Walace, Ispas - Cucu, Puşcaş (min. 67 A. Munteanu) - Kanda (58 G. Simion), Pană, Keyta (min. 67 V. Munteanu) - N. Mediop

Alte știri din Liga 1