Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză după un joc animat pe ”Ilie Oană”Cristian Stavri / SportPictures.eu
26 Oct 2019

Liga 1: Remiză după un joc animat pe ”Ilie Oană”

Meci frumos la Ploiești pe arena ”Ilie Oană” între Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș. Prima repriză a avut două mari ocazii, ambele trecute în contul oaspeților medieșeni, prima dintre ele în minutul 17 la șutul cu efect al lui Droppa ce a trecut puțin pe lângă bara de la colțul lung, iar cea de-a doua în minutul 38 atunci când Olaru, liber la 7 metri, a trimis o torpilă ce a zguduit transversala porții lui Aioani.

Elevii lui Viorel Moldovan au fost mai incisivi după pauză și în minutul 60 Yameogo trimite un șut puternic din afara careului și îl obligă pe Pleșca să boxeze în față până la Dumiter care trage peste transversală. Buș deschide scorul în minutul 64 după o fază creată de Darius Olaru, preluare de efect și șut din afara careului ce a prins pământul și l-a determinat pe Aioani să scape mingea în față de unde vârful oaspeților a reluat în plasă. Cherchez putea aduce egalarea trei minute mai târziu cu un șut ce se ducea sub transversală, dar Pleșca a parat foarte bine, apoi cursa pentru echilibrarea tabelei ia sfârșit în minutul 86, atunci când Pițian a reluat cu capul la vinclu un balon centrat din corner. Oaspeții puteau da lovitura pe secundele de final, dar Aioani a ieșit bine dintre buturi și a blocat balonul în picioarele lui Ely Fernandes cu prețul unei accidentări.

Chindia nu se poate extrage din subsolul clasamentului și rămâne pe locul 11 cu 16 puncte, iar Gaz Metan face 22 de puncte și ratează șansa de a urca pe podium.

 

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 (0-0)

Au marcat: Pițian (min. 86)/Buș (min. 64)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Pițian, Dumitrașcu (min. 79 Neguț) - Bic, L. Mihai (min. 60 Rață) - Yameogo, Cherchez, Dumiter - Voduț (min. 69 Burlacu)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleșca - R. Romeo, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Diakota, Chamed (min. 72 Ely Fernandes) - Cardoso (min. 81 Drăghici), Buș, Olaru (min. 85 N. Roșu)

Alte știri din Liga 1