Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză de vacanță pe „Ion Oblemenco”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Mai 2021

Liga 1: Remiză de vacanță pe „Ion Oblemenco”

Meci de vacanță pe „Ion Oblemenco”, acolo unde fanii Universității Craiova au venit la meciul cu Academica Clinceni din ultima etapă a play-off-ului pentru a celebra câștigarea Cupei României de către favoriții lor. Partida contra ilfovenilor a fost o tranziție către festivitatea de final, ambele combatante evoluând relaxat și încheind fără gol marcat ultima partidă ce le stătea în drumul către vacanță.

Ofosu a trecut ca la antrenament printre trei adversari în minutul 13 și a șutat puțin pe lângă poartă din 16 metri, apoi trei minute mai târziu Rusescu a tratat cu lejeritate o fază în careul lui Pigliacelli pe care nu l-a putut învinge din situație de unu la unu. Un șut din afara careului trimis de Cordea (min. 19) și o lovitură de cap a lui Patriche (min. 45) au mai animat jocul în jumătatea gazdelor, apoi în prelungirile primei jumătăți Cîmpanu a șutat din apropiere și portarul Păun a respins de la firul ierbii.

Markovic a ținut să se evidențieze în jocul contra echipei de care aparține, dar nu l-a putut învinge pe Pigliacelli cu o scăriță în minutul 53, apoi la cealaltă poartă Păun a fost atent și a respins un șut-centrare trimis înșelător de Cîmpanu, pentru ca imediat după aceea Ivan să rateze lovitura de cap din 6 metri după o centrare perfectă trimisă de Vătăjelu. Bălașa îl întinde pe Păun în minutul 66 cu un șut din lovitură liberă, după patru minute Rusescu îl pune la grea încercare pe Pigliacelli și îl obligă să scoată în corner de sub transversală un șut-bombă din mijlocul careului, iar din cornerul rezultat tot el reia cu capul în transversală din 6 metri. Baiaram nu poate lovi corect balonul la pasa ideală a lui Ivan în mijlocul careului oaspeților în minutul 76, iar Pîrvulescu își încearcă șutul de la distanță în minutul 87, fără a-i da mari emoții lui Pigliacelli. Fundașul stânga al ilfovenilor a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat în minutul 90 după o lovire cu cotul în figură aplicată lui Vasile Constantin. De notat momentul emoționant petrecut în minutul 88, atunci când Ivan a fost înlocuit de Atanas Ioan Trică, nepotul lui Ilie Balaci debutând în tricoul Universității la vârsta de 16 ani și 11 luni.

 

Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-0 (0-0)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli – Mitran, Bălaşa, Acka, Bancu (min. 46 Vătăjelu) – Căpăţână, Bic, Fedele (min. 67 Screciu) – Câmpanu (min. 67 Baiaram), A. Ivan (min. 88 Trică), Ofosu (min. 82 V. Constantin)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Păun – Achim, Bilali, Patriche, P. Pîrvulescu – Moulin (min. 71 Cebotaru), Cascini – Cordea (min. 46 Markovic), Chandarov (min. 46 Ad. Popa), Rusescu (min. 89 Ştefan) - Cr. Tănase (min. 72 Longher)

Alte știri din Liga 1