Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză de vacanță în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Iun 2018

Liga 1: Remiză de vacanță în Ștefan cel Mare

Play-out-ul se încheie în acest sfârșit de săptămână, două echipe care nu sunt afectate de calculele din subsolul clasamentului fiind programate să deschidă runda și să intre mai repede în vacanță. În Ștefan cel Mare, Dinamo și Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-au menajat înainte de pauza din intersezon și au terminat fără gol o partidă care nu a avut alt scop decât să ofere minute de joc pe prima scenă unor tineri jucători.

Consecvent abordării sale, Florin Bratu a trimis în teren un compartiment defensiv format din cei care se vor lupta pentru posturile de titulari în ediția viitoare a campionatului și nu a fost trădat de alegerea sa. Chiar dacă prima repriză a fost una ternă, fără mari ocazii de poartă, dinamoviștii au fost mai incisivi în partea a doua a meciului și s-au apropiat mai periculos de poarta lui Niczuly. După ce Popa a trimis cu capul însă fără forță din 8 metri, Nistor a căzut în careu în minutul 65, dar arbitrul Marian Barbu a lăsat jocul să continue spre nemulțumirea gazdelor. Zece minute mai târziu Ross a trimis primul șut mai periculos spre poarta apărată de Muțiu, mingea trecând puțin peste transversală, apoi la poarta cealaltă Pesic a șutat pe lângă la capătul unei acțiuni rapide de contraatac. Faza meciului s-a petrecut în minutul 81, când Mihai Popescu a executat o foarfecă perfectă din colțul careului mic, dar Sato a respins de pe linia porții refuzându-i dinamovistului un gol spectaculos. Până la final Veress, intrat în minutul 60, a luat al doilea galben și oaspeții au terminat partida în 10.

S-a încheiat Dinamo – Sepsi OSK 0-0, alb-roșiii terminând detașat în fruntea clasamentului grupei de play-out, în timp ce covăsnenii pun capăt unei primăveri remarcabile.

 

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Muţiu – Corbu, M. Popescu, Dudea, Olteanu – Nistor, Mahlangu, Palic (min. 85 Fl. Vasile) – Hanca (min. 90+3 Longher), Popa (min. 78 G. Răducan), Pesic

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly – Martinez, Viera, Ghinga (min. 89 Dima), Sato – Rodriguez, Petrovikj – Tandia, Ross, Hamed (min. 69 Veress) – Simonovski (min 71 Filipe Oliveira)

Alte știri din Liga 1