Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză, dar pentru cine?Mircea Rosca / SportPictures.eu
09 Apr 2017

Liga 1: Remiză, dar pentru cine?

Remiză în Gruia între CFR Cluj și Viitorul. A doua partidă fără victorie pentru constănțeni îi frânează din cursa către titlu și, în același timp, îi menține la distanță de cinci puncte de elevii lui Vasile Miriuță, care continuă să ocupe poziția a treia a clasamentului cu 29 de puncte.

Partida a avut perioade în care ambele echipe fie s-au avântat în căutarea victoriei, fie s-au închis atente pentru a conserva situația de pe tabelă. Gazdele au fost mai insistente în primele minute și după un șut al lui Camora pe lângă poarta lui Rîmniceanu, Păun ratează o ocazie monumentală în minutul 7, șutând peste transversală din mijlocul careului, nefiind incomodat de niciun adversar. Vînă dă replica în minutul 14 cu un șut puternic de la limita careului clujenilor, dar Mincă a fost protejat de Peteleu care a deviat în corner. A urmat o perioadă de secetă din punct de vedere al ocaziilor de poartă, în care ambele echipe au încercat construcții precaute, doar Chițu fiind blocat de Horj într-o situație care promitea mai mult în minutul 35. Finalul de repriză îi găsește pe elevii lui Gică Hagi în careul gazdelor unde provoacă panică prin Florin Coman și Purece, defensiva clujeană părând a fi defazată în interpretarea fazei.

Nu se produce deschiderea de scor, iar repriza secundă este la fel de puțin ofertantă ca prima. Abia în minutul 80 Țîru trimite o lovitură de cap în urma unei lovituri libere executate de Romario Benzar, apoi în minutul 83 Deac iese la rampă și cu un șut în cros din afara careului lovește rădăcina barei din dreapta lui Rîmniceanu și trezește audiența cu execuția sa aducând aminte că asistă la un meci cu implicații la titlu.

S-a terminat CFR Cluj – Viitorul 0-0, un meci nul ce păstrează statu quo-ul și rămâne de văzut cine va profita de acest lucru.

 

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Deac, Gomelt – Sorsa (min. 75 Antal), Păun (min. 56 Bud), Nouvier (min. 66 L. Rus) – Omrani

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Rîmniceanu – Benzar, Ţîru, Boli, Ganea – Nedelcu, N. Roşu (min. 58 Rădoi), Vînă – Purece (min. 73 Dumitrescu), Chiţu, Fl. Coman (min. 65 Vl. Morar)

Alte știri din Liga 1