Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză cu multe ocazii la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
20 Dec 2020

Liga 1: Remiză cu multe ocazii la Botoșani

Disputat în Moldova, meciul dintre FC Botoșani și FC Voluntari a fost unul atractiv, ambele formații dovedind generozitate și făcând risipă de efort cu toate că au disputat ultimul lor meci din 2020.

Jocul s-a terminat la egalitate, ocaziile alternând la ambele porți, dar numai două dintre ele fiind fructificate. Jefte Betancor a semnat marile ocazii ale oaspeților în prima repriză, cu un șut la colțul lung ce a ratat de puțin cadrul porții în minutul 3, o pătrundere blocată de Hankici în minutul 7 și o reluare din 8 metri peste transversală, singur, nejenat de vreun adversar, la o minge respinsă de Hankici după un șut al lui Adi Popa din minutul 40. De partea cealaltă, Keyta sare bine, dar reia cu capul pe lângă poartă în minutul 29, Tîrcoveanu a șutat în plasa laterală în minutul 41, iar Florescu a șutat la colțul scurt în minutul 45, dar Rîmniceanu a parat.

Portarul oaspeților a parat cu piciorul în minutul 49 lovitura de cap trimisă din careul mic de Al Mawas, iar un minut mai târziu Mailat l-a faultat în careu pe Tîrcoveanu, iar arbitrul Istvan Kovacs a indicat punctul cu var și Keyta a transformat după ce l-a trimis pe Rîmniceanu în partea stângă. Jocul se încinge, Erico Papa trage puțin pe lângă vinclu (min. 56) și ratează desprinderea pe tabelă, la cealaltă poartă Stoica trage din unghi în Hankici (min. 60) și apoi peste transversală (min. 63), pentru ca Al Mawas să împingă din 7 metri balonul centrat de Holzmann, dar Rîmniceanu era pe direcția balonului. Egalarea survine în minutul 74, când Grădinaru a marcat cu un şut-bombă de la peste 20 de metri la care Hankici nu a avut replică, după care botoșenenii se aruncă furibund în atac. Toutouh reia din apropiere un balon centrat de Al Mawas de pe linia de fund, dar Rîmniceanu respinge în corner (min. 78), iar Papa a reluat cu capul puțin peste transversală mingea centrată din corner de Al Mawas (min. 81). În prelungiri Camara cere penalty căzând ușor de lângă Buliga, dar Kovacs nu este impresionat și lasă jocul să continue. 

S-a încheiat 1-1, a patra remiză în ultimele șase partide pentru elevii lui Marius Croitoru, care fac 18 puncte și trec peste Viitorul pentru a ocupa locul 7, primul sub linia play-off-ului. Ilfovenii adună al doilea punct în șase partide și cu un total de 15 ocupă locul 12.

 

FC Botoșani - FC Voluntari 1-1 (0-0)

Au marcat: Keyta (min. 50 pen.)/Grădinaru (min. 74)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankici - Patache, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Haruţ, E. Florescu (min. 84 Camara), E. Papa - Tîrcoveanu (min. 76 Toutouh), Al Mawas, Keyta

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu - C. Costin, Balaur, C. Achim, Al. Vlad (min. 67 Kocici) - Ricardinho (min. 84 Buliga), Bortoneanu, De Lucas - Ad. Popa (min. 66 Grădinaru), Betancor (min. 56 Al. Stoica), Mailat (min. 6 M. Lopes)

Alte știri din Liga 1