Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză cu campioana pe noua arenăFlaviu Buboi / SportPictures.eu
01 Dec 2019

Liga 1: Remiză cu campioana pe noua arenă

Două reprize cu scenarii diferite am consemnat în această seară în partida disputată între FC Hermannstadt și CFR Cluj la inaugurarea noii arene din Sibiu.

Pe un frig pătrunzător, cele două formații au rămas restante la capitolul spectacol în primele 45 de minute în care fiecare parte a solicitat penalty, gazdele în minutul 10 la duelul dintre Bușu și Susic, fază în urma căreia sibianul s-a ales cu un cartonaș galben pentru simulare, iar oaspeții în minutul 31 la duelul dintre Traore și Luchin.

Partea a doua a jocului a fost mai animată, în special spre finalul ei. CFR-ul a dat semnalul cu lovitura de cap a lui Vinicius din minutul 65 scoasă cu un reflex de zile mari de Figueiredo, portarul gazdelor evidențiindu-se apoi la șutul la firul ierbii trimis de Omrani din afara careului. Hoban trimite puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Figueiredo în minutul 68, apoi în minutul 79 Rondon, abia intrat în teren, semnează un assist cu capul pentru Omrani care l-a executat pe Figueiredo cu un șut la rădăcina barei de la colțul scurt. Ionuț Stoica a trecut pe lângă autogol în minutul 82 la încercarea de blocare a pasei lui Omrani pentru Traore, iar în minutul imediat următor Pașcanu face henț în propriul careu la șutul lui Bușu. Petrișor Petrescu a transformat penalty-ul acordat de arbitrul Lucian Rusandu și a adus un punct formației sibiene.

FC Hermannstadt face 15 puncte, dar nu părăsește penultima poziție a ierarhiei, în timp ce CFR Cluj face 35 și este în pericol de a fi egalată de Viitorul în cazul unui rezultat pozitiv al constănțenilor mâine în epilogul etapei de la Botoșani.

 

FC Hermannstadt - CFR Cluj 1-1 (0-0)

Au marcat: P. Petrescu (min. 85 pen.)/Omrani (min. 79)

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Neagoe): Figueiredo - Luchin (min. 68 Rimane), Viera, Stoica, Opruţ - P. Petrescu, Dâlbea, Dumitriu - A. Vodă (min. 52 Persano), Debeljuh (min. 41 Pires), Buşu

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): J. Collado - Susic, Vinicius, Boli (min. 55 Pașcanu), Camora - Itu (min. 77 Rondon), Hoban, Bordeianu - C. Deac, L. Traore, Costache (min. 46 Omrani)

Alte știri din Liga 1