Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză ce nu folosește nimănuiIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
12 Nov 2018

Liga 1: Remiză ce nu folosește nimănui

Cu o întârziere de 20 de ore, partida de pe arena Trans-Sil din Târgu Mureș dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani s-a disputat astăzi la orele după-amiezei. Ceața a făcut ieri imposibilă începerea partidei și arbitrul Andrei Chivulete a luat decizia decalării orei de start pentru una la care fenomenul atmosferic să nu afecteze derularea jocului.

Nici pe vreme bună cele două formații nu au fost prea darnice în ceea ce privește spectacolul, astfel că prima repriză nu a oferit decât un șut al lui Chitoșcă scos de Căbuz de sub transversală și o lovitură liberă executată de același jucător în plasa laterală a porții sibiene.

Registrul s-a schimbat după pauză, Blănaru semnând prima acțiune periculoasă a gazdelor în minutul 56, o cursă perpendicular pe poarta lui Fraisl încheiată cu un șut deviat de portarul botoșenenilor în bara transversală și prins apoi de el după ricoșeu. Austriacul a avut un minut mai târziu o intervenție excepțională la apariția lui Blănaru în mijlocul careului și reluarea din prima, pe jos a pasei venite de la Tsoumou. Din cornerul rezultat Dâlbea a reluat cu capul și Fraisl a fost din nou la post și a respins, salvându-și echipa pentru a treia oară în trei minute. În minutul 61 atenția se mută în celălalt careu, acolo unde duelul dintre Company și Papa este considerat de către Andrei Chivulete fault la mijlocașul echipei oaspete, drept urmare indică punctul cu var. Rodriguez transformă și botoșenenii au trecut la conducere, dar doar pentru un sfert de oră, deoarece Tătar a bătut perfect o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri și l-a învins în cele din urmă pe bravul portar Fraisl.

S-a încheiat FC Hermannstadt - FC Botoșani 1-1 (0-0), rezultat ce nu avantajează niciuna dintre formații, ambele păstrându-și poziția în clasament, penultimul și respectiv antepenultimul loc în ierarhie.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Company (min. 66 Nkololo), C. Pîrvulvescu, Mijkuskovic, Dandea, Tătar - Serediuc, Dâlbea (min. 75 Herghelegiu), L. Dumitriu - Blănaru (min. 87 Pedro Moreira), Tsoumou

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Fraisl - Patache, Miron, Chindriș, Chitoșcă - J. Rodriguez, Karaboue – Golofca (min. 90 L. Fulop), E. Papa, Fabbrini (min. 83 Ongenda) - M. Roman (min. 68 Trujic)

Alte știri din Liga 1