Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză albă sub ploaieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Mai 2019

Liga 1: Remiză albă sub ploaie

Codurile meteo și ploaia torențială și-au pus amprenta asupra jocului disputat în Ștefan cel Mare între Dinamo și FC Voluntari.

O primă parte a meciului dominată de dinamoviști, care au avut două ocazii în minutul 14, reluare din plonjon cu piciorul pe lângă poartă, și minutul 38, șut Ricardo Grigore de la 25 de metri reținut la rădăcina barei de Vâtcă, a fost urmată de o repriză secundă cu echipa oaspete mai incisivă. Chiar dacă au început bine cu o lovitură liberă în minutul 48 executată de Reda Jaadi de la 25 de metri și respinsă de Vâtcă, dinamoviștii au trenurat în minutul 57 la acțiunea de contraatac a lui Laidouni încheiată cu un șut la colțul lung puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Mandanda. Patru minute mai târziu portarul gazdelor a fost salvat de bară la șutul din întoarcere al lui Belahmeur, balonul ricoșând în brațele sale. Christovao a lovit bara porții lui Vâtcă trei minute mai târziu, apoi finalul de partidă vine pe fondul unei presiuni mai mari puse de gazde, dar fără a se ivi ocazii importante de gol.

S-a încheiat Dinamo – FC Voluntari 0-0, primul punct cucerit de ilfoveni în 13 meciuri disputate cu echipa din Ștefan cel Mare. Dinamo termină pe locul 3 această ediție de play-out, în timp ce FC Voluntari termină pe locul al patrulea.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Mandanda - Ciobotariu, Klimavicius, Grigore - Zenke (min. 69 N. Jaadi), Filip, N'Diaye (min. 80 I. Şerban), Sorescu – R. Jaadi - Montini, D. Popa (min. 61 Christovao)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Miranda, Russo, Hodorogea, Vlad - Gheorghe, C. Lazăr (min. 87 Răuţă), Laidouni - Pîrcălabu (min. 66 Popadiuc), Belahmeur (min. 75 G. Deac), Bălan

Alte știri din Liga 1