Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză albă pe „Marin Anastasovici”Gheorghe Fluster / SportPictures.eu
16 Apr 2021

Liga 1: Remiză albă pe „Marin Anastasovici”

La primul său meci pe banca tehnică a lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. aduce primul punct în campionat pentru formația din Ștefan cel Mare după o serie de patru înfrângeri consecutive. La numai trei zile după înfrângerea din Cupa României, Dinamo a revenit pe „Marin Anastasovici” pentru meciul din prima etapă a play-out-ului cu Astra Giurgiu. Partida nu a diferit prea mult de cea din Cupă, însă spre deosebire de aceea astăzi Dinamo nu a mai încasat gol, vestea proastă pentru fanii săi fiind că în continuare nu marchează și a rămas cu 8 goluri marcate în cele 16 etape jucate în acest an.

Un șut de la distanță al lui Mihaiu în minutul 52 prins fără probleme de Lazar și execuția lui Anton ce a trimis balonul mult peste transversală în minutul 74 au fost singurele acțiuni în care elevii lui Dusan Uhrin jr au creat tensiune la poarta gazdelor. De partea cealaltă, Merloi a încercat de la mare distanță să-i testeze atenția lui Konghshavn în minutul 40, iar în prelungirile primei reprize Wutrich a preluat perfect o pasă lungă trimisă de Merloi și de la limita careului de 16 metri a șutat pe centrul porții fără a-l putea învinge pe portarul oaspeților. Singurul eveniment notabil petrecut până la finalul partidei a fost eliminarea lui Boe-Kane pentru al doilea cartonaș galben în minutul 90.

Remiza albă o duce pe Astra pe locul 9 cu 20 de puncte, iar Dinamo staționează pe locul 14 cu 15 puncte.

 

Astra Giurgiu - Dinamo București 0-0 (0-0)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar - Hugo Sousa (min. 79 Raspopovici), Găman, Graovac, Lamanje (min. 67 David Bruno) - Pahonţu (min. 11 Wutrich), Crepulja, Boe-Kane - Gheorghe, Montini (min. 46 Krpic), Merloi (min. 79 Stahl)

Dinamo București (antrenor Dusan Uhrin jr.): Konghshavn - Sorescu, Bejan, Albentosa, Filip - Răuţă, Achim - Creţu (min. 71 Morsay), Anton, Mihaiu (min. 71 Moldoveanu) - Nemec (min. 83 Blejdea)

Alte știri din Liga 1