Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză albă, la fel ca în turValentin Macrea / SportPictures.eu
02 Mar 2019

Liga 1: Remiză albă, la fel ca în tur

Remiză albă între Gaz Metan Mediaș și Dunărea Călărași, rezultat identic cu cel din turul campionatului ce menține echipa gazdă pe locul 10 cu 31 de puncte, în timp ce oaspeții rămân pe locul de baraj cu 24 de puncte.

Partida a început promițător, cu două ocazii pentru medieșeni care au ratat prin Rondon în minutul 2, lovitură de cap scoasă de Calancea în corner și Chamed în minutul 5, lovitură liberă executată de la mare distanță și respinsă în lateral de portarul oaspeților. Dunărea putea deschide scorul în minutul 40 la șarja ofensivă a lui Souda, dar Pleșca a ieșit inspirat și l-a blocat pe atacantul oaspeților. În startul reprizei secunde Honciu a centrat bine la bara a doua pentru Ammari, dar algerianul nu a putut ajunge balonul, apoi în minutul 58 la cealaltă poartă gazdele au cerut penalty la o ținere a lui Mendy la Caiado, dar arbitrul Lucian Rusandu i-a acordat lui Caiado cartonașul galben pentru simulare. Până la finalul partidei am mai consemnat încercarea de reluare acrobatică a lui Rondon în careul mic al călărășenilor, dar efortul său nu a fost îndeajuns pentru a trimite balonul pe spațiul porții.

S-a încheiat Gaz Metan – Dunărea Călărași 0-0, primul gol din confruntarea dintre cele două echipe fiind așteptat să vină în întâlnirile din play-out.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Creţu, Diallo, M.Constantin, Cikarski - Ivanov, Aurelio - Caiado (min. 58 Ely Fernandes), Chamed (min. 76 Yazalde), Mailat (min. 88 Costea) - Rondon

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Calancea - Şt.Vlădoiu, Luchin, Dobrosavlevici, Mendy - Ammari, Honciu (min. 77 Henderson), Bourceanu, Enache - Souda (min. 86 V. Munteanu), Mediop (min. 69 Mapuku)

Alte știri din Liga 1