Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză albă în GruiaMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Aug 2016

Liga 1: Remiză albă în Gruia

Revenirea lui Ioan Andone în Gruia nu a adus pentru Dinamo revanșa pentru Cupa României pierdută în această vară în fața celor de la CFR Cluj.

Partida nu a fost una spectaculoasă, ci una în care cei doi tehnicieni au încercat și au reușit să se anihileze reciproc. Alb-roșii au început mai bine jocul și au avut prima ocazie în minutul 16, Gnohere șutând în cros din interiorul careului, dar balonul a trecut milimetric pe lângă rădăcina barei din stânga lui Mincă. Cinci minute mai târziu Gnohere își ia inima în dinți și șutează de la aproximativ 30 de metri, însă din nou atacantul francez ratează de puțin ținta. Gazdele aduc pericolul în careul dinamovist în minutul 37, Juan Carlos primind de la Nouvier o centrare ușor deviată și reia din centrul careului în blocajul lui Mevlja. Finalul primei reprize aparține clujenilor fără a aduce ocazii periculoase la poarta lui Brănescu și situația se repetă în startul celei de-a doua jumătăți a partidei. Elevii lui Ioan Andone se dezmeticesc și în minutul 58 lovesc transversala prin Rotariu, autorul unei acțiuni personale superbe dezvoltată pe flancul drept încheiată cu un șut din colțul careului de 16 metri după o pătrundere spre centrul terenului. La două minute distanță Cristian Lopez dă replica cu un șut violent în transversală, apoi în minutul 81 Jakolis șutează și el de la 30 de metri pe direcția lui Brănescu, portarul lui Dinamo boxând balonul.

S-a încheiat CFR Cluj – Dinamo 0-0, rezultat ce îi duce pe dinamoviști pe prima treaptă a clasamentului la egalitate de puncte – 7 – cu Pandurii, dar cu un gol în plus marcat față de gorjeni.

 

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Mincă - T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora - Petrucci, Ruiz (min. 79 Al. Neagu) - Jakolis, Al. Păun, Nouvier (min. 65 Negruţ) - Cr. Lopez (min. 87 Hodgyai)

Dinamo (antrenor Ioan Andone): Brănescu - Romera, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip - Busuladzic, I. Şerban (min. 77 Hanca), Palic (min. 90+1 Dudea) - D. Rotariu, Gnohere (min. 84 V. Olteanu), V. Lazăr

Alte știri din Liga 1