Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Redebut cu victorie pentru Dan PetrescuFlaviu Buboi / SportPictures.eu
31 Mar 2019

Liga 1: Redebut cu victorie pentru Dan Petrescu

CFR Cluj începe un nou capitol sub bagheta lui Dan Petrescu, primul meci fiind cel disputat contra celor de la Astra Giurgiu. În Gruia, tehnicianul revenit după angajamentul din China a bifat a 100-a sa victorie și nu putea fi decât una în nota cu care i-a obișnuit pe suporterii formației clujene, adică una la limită.

În absența lui Țucudean și Culio, campioana a dat lovitura în minutul 60 cu un gol frumos înscris de Bordeianu, șut din afara careului ce a trimis mingea la firul ierbii în colțul din dreapta al porții lui Lazar. Meciul a fost unul fără prea multe ocazii de poartă, cea mai mare fiind cea a lui Moutinho din minutul 57 când șutul său de la colțul careului mic a ieșit în aut de poartă. Lipsită de aportul lui Alibec, formația giurgiuveană a fost discretă în atac și în afara fazei din primul minut al jocului în care Llullaku a cerut penalty, nu a contat prea mult în ofensivă.

Scor final CFR Cluj – Astra 1-0 (0-0) și campioana are acum 7 puncte avans față de ocupanta locului secund, CS U Craiova.

 

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic - Ioniţă (min. 46 Moutinho), Omrani (min. 89 Bud), Păun (min. 85 Costache)

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Belu, Cestor (min. 49 Erico), Crişan, Radunovic (min. 85 Balaure) - Butean, Mrzljak, Romario, Gheorghe - N. Roşu (min. 72 Biceanu), Llullaku

Alte știri din Liga 1