Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Record de remize pentru SepsiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Aug 2019

Liga 1: Record de remize pentru Sepsi

În arșița după-amiezei ce pârjolea gazonul de pe arena giurgiuveană ”Marin Anastasovici”, Academica Clinceni și Sepsi OSK Sf. Gheorghe au remizat la finele unui joc marcat de erori.

Prima dintre ele a survenit în minutul 11, atunci când arbitrul Ionuț Coza trebuia să acorde penalty la intrarea lui Fejer la Patriche, însă a lăsat jocul să continue. În schimb, a indicat punctul cu var la faultul evident din minutul 23, portarul oaspeților aplicând o palmă pe figura lui Achim încercând să oprească acțiunea acestuia. Cebotaru a transformat penalty-ul, însă egalitatea a fost restabilită după numai 12 minute de Karanovic după o bâlbâială în fața porții lui Vâlceanu, însă faza a fost marcată de un ofsaid clar al lui Barisic încă din startul ei.

În partea a doua a meciului Vâlceanu a salvat un șut periculos al lui Safranko de la 16 metri în minutul 48, apoi Achim a ieșit la rampă în trei ocazii. Prima dintre ele, în minutul 56, a fost un lob peste Fejer, balonul fiind îndepărtat de Kilyen din fața porții goale, apoi în minutul 68 cu un șut din unghi trimis direct în pieptul portarului oaspeților, iar în minutul 75 primește al doilea cartonaș galben și își lasă colegii în inferioritate numerică.

În această situație, ilfovenii s-au concentrat să-și securizeze punctul de pe tabelă și partida s-a încheiat cu o remiză convenabilă pentru ambele părți, a șasea pentru Sepsi OSK din 7 etape disputate și prima pentru Academica.

 

Academica Clinceni - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1 (1-1)

Au marcat: Cebotaru (min. 24 pen.)/Karanovic (min. 36)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu - Şut, Cebotaru - Achim, Popescu (min. 74 Nsiah), L. Buş (min. 57 Dobrescu) - Buziuc (min. 90+2 Răuță)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Fejer - Kilyen, Barisic, Tincu, Ştefan - Bouhenna (min. 46 Salli) - Gal, Vaşvari, D. Flores (min. 87 I. Fulop), Y. Hamed (min. 18 Karanovic) - Safranko

Alte știri din Liga 1