Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Recital Cernat, trei puncte pentru ilfoveniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Sep 2016

Liga 1: Recital Cernat, trei puncte pentru ilfoveni

FC Voluntari a terminat la pas o partidă pe care au controlat-o cu autoritate pe propriul teren contra celor de la ACS Politehnica Timișoara.

Marinescu a deschis scorul în minutul 19 cu un șut din afara careului ce a trimis balonul lângă stâlpul din stânga lui Curileac, apoi Cernat a ieșit la rampă cu o pasă ideală pentru Doru Popadiuc în minutul 41. Rămas singur cu portarul oaspeților după ce a trecut pe lângă indecisul Scutaru, fostul jucător al Ceahlăului și al Stelei a înscris simplu pentru a stabili scorul pauzei.

Bornescu îi readuce pe oaspeți în joc cu o ieșire inoportună în mijlocul careului la o minge aruncată spre careul ilfovenilor, deviată de Șeroni și lobată în plasă de Pedro Henrique. Era minutul 72, dar speranțele bănățenilor au fost spulberate două minute mai târziu de decarul gazdelor, care a transformat un penalty acordat în urma faultului lui Șeroni la Căpăţână. Cernat își încununează prestația în minutul 85 cu un gol înscris de la 35 de metri peste neinspiratul Curileac, portarul oaspeților respingând anterior un balon la limita propriului careu de 16 metri.

Scor final FC Voluntari - ACS Poli 4-1 (2-0), rezultat în urma căruia ilfovenii urcă pe locul 5 cu 11 puncte, în timp ce bănățenii rămân pe ultima poziție cu -10 puncte.

 

FC Voluntari (antrenor Florin Marin): Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte - Novac, Tăbăcariu (min. 75 Lungu) - Popadiuc (min. 68 Căpăţână), Marinescu, P. Ivanovici - Fl. Cernat (min. 86 Bălan)

ACS Poli Timişoara (antrenor Ionuţ Popa): Curileac - Străuţ, Şeroni, Scutaru, Novak - Artean, Llorente - Doman, Croitoru (min. 79 Mailat), I. Roşu (min.86 Cârstocea) - Popovici (min. 66 Henrique)

Alte știri din Liga 1