Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Recital Alibec și victorie pentru Astra la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2019

Liga 1: Recital Alibec și victorie pentru Astra la Voluntari

Astra a spart gheața și a obținut prima victorie din campionat în deplasarea de pe terenul celor de la FC Voluntari.

Gazdele au deschis repede scorul, în minutul 10 la o fază în care Ion Gheorghe a pasat în zona punctului cu var de unde Căpăţână, singur, a reluat imparabil pentru Kitanov. Giurgiuvenii au revenit în atac, principalul vector fiind Alibec. După cetrarea interesantă din minutul 4 la care Mitrev a ieșit și a deviat-o din picioarele lui Begue, șeptarul oaspeților a avut o execuție rafinată în minutul 18, o reluare din voleu din interiorul careului a unei pase lungi, dar balonul a fost trimis pe direcția lui Mitrev. La poarta cealaltă Kitanov a respins devierea din apropiere a lui Papazoglou, iar peste zece minute, în minutul 31 Căpăţână ratează de puțin ținta la finele unei acțiuni de contraatac începută cu o pasă lungă la firul ierbii a lui Laidouni pentru Costin. Finalul de repriză îi aparține lui Alibec cu un assist perfect pentru Valentin Gheorghe în zona punctului cu var și o reluare a acestuia în afara cadrului porții și cu golul egalării semnat în minutul 42. Șeptarul giurgiuvenilor a intuit pasa înapoi cu capul a lui Ricardinho către propriul portar și după intercepție l-a învins pe Mitrev cu un lob simplu pentru a restabili echilibrul pe tabelă.

În minutul 55 Alibec și-a continuat recitalul ofensiv cu un șut surprinzător din unghi la care Mitrev a fost obligat să respingă greu în corner de la rădăcina barei, pentru ca în minutul imediat următor Valentin Gheorghe să se revanșeze pentru ratarea din prima repriză cu un gol de efect, preluare și șut la colțul lung fără replică pentru portarul ilfovenilor. Ultima ocazie a meciului i-a aparținut lui Biceanu, șut din afara careului ce a lovit bara din dreapta lui Mitrev, iar partida s-a încheiat cu victoria oaspeților.

Astra obține prima victorie și acumulează 4 puncte, iar FC Voluntari rămâne cu un singur punct după trei etape.

 

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2 (1-1)

Au marcat: Căpăţână (min. 10)/Alibec (min. 42), V. Gheorghe (min. 56)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţână, Gorobsov - Cr. Costin (min. 61 G. Deac), Laidouni (min. 72 Popadiuc), I. Gheorghe - Papazoglou

Astra Giurgiu (antrenor Dan Alexa): Kitanov - Graur, Dima, Graovac, Radunovic - V. Gheorghe, G. Simion, Crepulja (min. 77 Biceanu) - Begue (min. 78 R. Moise), Alibec, Fl. Matei (min. 70 M. Răduţ)

Alte știri din Liga 1