Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ratări și sânge la Sfântu GheorgheBogdan Balas / SportPictures.eu
22 Feb 2019

Liga 1: Ratări și sânge la Sfântu Gheorghe

Meci fără gol la Sfântu Gheorghe între Sepsi OSK și FC Viitorul, dar cu ratări imense, inclusiv un penalty și un arbitraj sub orice critică al lui Marcel Bîrsan.

După o primă repriză discretă în ceea ce privește fazele de poartă, cu câte un șut la fiecare poartă semnat de Artean (min. 12) și Mensah (min. 23), repriza secundă a început abrupt cu o fază de filme horror. În minutul 48 Ousmane Viera are o intrare criminală, cu talpa pe genunchiul drept al lui Ianis Hagi, crampoanele lăsând urme vizibile și pentru arbitrul Bîrsan, care cu toate că a fost în apropierea fazei a lăsat jocul să continue și s-a îndreptat spre cel lovit abia după ce un jucător al gazdelor a trimis balonul în aut. Chiar și după ce a constatat gravitatea atacului, Bîrsan nu numai că a indicat reluarea jocului de la marginea terenului, el nu i-a acordat nici măcar un cartonaș agresorului. Norocos că impactul nu l-a prins cu piciorul în pământ, Ianis Hagi a revenit după câteva minute în teren, însă fără a mai avea determinarea de a intra în clinciuri cu adversarii.

În minutul 59 Rus este servit de Tandia în careu și reia în bară dintr-o poziție avantajoasă, apoi trei minute mai târziu Bîrsan iese din nou la rampă acordând penalty la o fază în care Mladen îl lovește pe Florin Ștefan, jucătorul gazdelor aplecându-se pentru a lovi cu capul balonul. Tandia și-a asumat execuția, dar a trimis pe lângă stâlpul din dreapta lui Cojocaru, plecat pe colțul opus, iar tabela a rămas imaculată. Vârful gazdelor a mai ieșit la rampă în minutele 68 și 95 cu un șut din întoarcere și o lovitură liberă trimisă direct pe direcția lui Cojocaru.

S-a încheiat Sepsi OSK - FC Viitorul 0-0, rezultat în urma căruia covăsnenii fac 37 de puncte și trec pe locul 4, iar constănțenii fac 35 de puncte și rămân pe locul 7. În ultima rundă elevii lui Gheorghe Hagi primesc vizita celor de la FC Botoșani și cu o victorie coroborată cu înfrângerea lui Sepsi OSK pe terenul campioanei îi poate duce în play-off în detrimentul covăsnenilor.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - G. Moura, O. Viera, Jovanovic, Khamis - A. Rus, Karnitskiy (min. 59 Vaşvari) - Mensah (min. 82 Sato), Velev, Fl. Ştefan - Tandia

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Artean (min. 70 Achim), T. Băluţă, P. Iacob (min. 81 Rivaldinho) - Vînă, I. Hagi, Houri (min. 70 Calcan)

Alte știri din Liga 1