Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Puțin zgomot pentru un meci nulMircea Rosca / SportPictures.eu
18 Mai 2015

Liga 1: Puțin zgomot pentru un meci nul

Partidă cu o dispută surdă între două echipe cu situații diferite în campionat. Gazdele de la ”U” Cluj, cu sabia lui Damocles deasupra capului, aveau una dintre ultimele ocazii de a se ridica la un punct sub limita salvării de la retrogradare, în timp ce Astra avea șansa de a prinde ultimul loc al podiumului în cazul unei victorii sub Feleac.

Meciul a avut puține ocazii de gol, prima repriză fiind mai generoasă la acest capitol. De notat reluarea cu capul a lui Morar din minutul 6 și șutul aceluiași jucător din minutul 22, în ambele faze balonul trecând puțin pe lângă poarta lui Gavrilaș. Viveiros îl imită în minutul 25, dar Morar revine un minut mai târziu și trage în portarul Astrei la capătul unui contraatac bun. Ritmul a scăzut în a doua jumătate a jocului și oaspeții ies la atac, Spătaru, Alibec și De Amorim solicitându-l pe Dolha, cel intrat după pauză în locul accidentatului Veselovsky. Finalul partidei aduce o mare ocazie a ”șepcilor roșii”, reluarea cu capul a lui Cristian Munteanu fiind prinsă în doi timpi de Gavrilaș. Se termină ”U” Cluj – Astra 0-0 și gazdele sunt foarte aproape de revenirea la matineu.

 

”U” Cluj (antrenor Adrian Falub): Veselovsky (min. 48 Dolha) - Ciupe, Neag, Skvorc, Bambara - Costin (min. 79 Lemnaru), Munteanu - Viveiros, Morar, Ceppelini - Castillion (min. 46 Mengolo)

Astra (antrenor Marius Șumudică): Gavrilaş - Enache, Ben Youssef, Oros, Junior Morais - Florescu, Laban - Tembo (min. 84 Pinto), Alibec (min. 76 Roşu), De Amorim - Fatai (min. 68 Spătaru)

Alte știri din Liga 1