Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Puțin fotbal la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
10 Iul 2020

Liga 1: Puțin fotbal la Botoșani

FC Botoșani și Astra Giurgiu au încheiat indecis, fără gol meciul disputat în această seară în Moldova. O echipă a gazdelor care a înscris în ultimele trei partide a primit replica giurgiuvenilor, formație care ne-a obișnuit să ia câte două goluri pe start de meci, însă statistica a fost infirmată în totalitate de realitatea din teren.

Lazar a fost omul meciului pentru echipa oaspete, paradele sale din minutul 16 la lovitura de cap a lui Dugandzic și la șutul lui Ashkovski fiind decisive pentru obținerea unui punct în deplasare. Goalkeeper-ul Astrei a fost ocrotit de șansă la șutul lui Dugandzic din minutul 5, ușor deviat, ce a trecut razant cu stâlpul din dreapta sa, dar și la execuția aceluiași atacant din minutul 77 ce a trimis balonul exact pe direcția sa. Intrați în teren cu o garnitură defensivă, oaspeții s-au bazat pe sclipirile lui Alibec și Budescu, însă cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Seto în minutul 12, lovitura sa de cap din 8 metri trecând mult peste transversala porții lui Pap. În rest, jocul a fost o luptă surdă, fără alte mari ocazii de poartă.

Rezultatul îi menține pe giurgiuveni pe locul 3 cu 30 de puncte, în timp ce FC Botoșani trece pe 4 cu 29 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB.

 

FC Botoșani - Astra Giurgiu 0-0 (0-0)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Mendoza (min. 82 Patache), Florescu - Ashkovski (min. 63 Ofosu), Babunski (min. 74 Ebenhofer), Keyta (min. 74 Holzmann) - Dugandzic

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Lazar - Bruno (min. 62 V. Gheorghe), Graovac, Dima, Radunovic - Simion, Seto, Dandea, Crepulja - Budescu (min. 90+2 Stahl) - Alibec (min. 90 Balaure)

Alte știri din Liga 1