Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Punctul lui BoldrinRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Feb 2016

Liga 1: Punctul lui Boldrin

Liderul a fost salvat de Boldrin în meciul disputat la Giurgiu contra celor de la CFR Cluj. Astra a jucat neconvingător și s-a văzut condusă cu două goluri în minutul 56. Enache a încercat în două rânduri să înscrie din unghi, în minutele 6 și 30, iar Queiros a șutat de la mare distanță în minutul 25, fiind imitat de Seto în minutul 36.

Nereușitele gazdelor au fost pedepsite de Juan Carlos Ruiz la primul șut pe spațiul porții al clujenilor. Aflat la debutul său în campionatul României, spaniolul a primit o centrare de la Vitor Bruno și a șutat sănătos de la marginea careului mare, fără speranțe pentru Lung junior. În minutul 56 rolurile se schimbă, Ruiz joacă rol de servant pentru Vitor Bruno, centrând de pe linia de fund din apropierea porții Astrei la 2 metri de linia porții, iar portughezul a reluat simplu pentru 0-2.

Boldrin o readuce rapid pe Astra în joc după o eroare imensă a lui Traian Marc, portarul clujenilor fiind incapabil să blocheze un șut nu foarte puternic al brazilianului trimis de la 15 metri. Era minutul 63 și după numai trei minute Marc se revanșează cu o intervenție ce trimite în corner mingea șutată de Enache din lovitură liberă, apoi scapă cu emoții la șutul lui Daniel Niculae, din unghi în plasa laterală, din minutul 75. Egalarea a venit în al doilea minut de prelungiri, autor fiind același Boldrin după o centrare plouată a lui Găman la care Mureșan și Marc s-au invitat reciproc.

Scorul final a fost Astra – CFR Cluj 2-2 (0-1), un punct ce ține liderul la distanță de 4 puncte față de urmăritoare.

 

Astra Giurgiu (antrenor Marius Șumudică): Lung Jr. - Queiros (min. 58 Florea), Găman, Oros, Junior Morais - Lovin (min. 46 Boudjemaa), Seto (min. 84 Ioniţă), Boldrin - Enache, D. Niculae, de Amorim

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Marc - Coelho, Larie, Mureşan, Camora - Gomelt, Ruiz (min. 77 Nascimento), Petrucci - Jakolis, C. Lopez, V. Bruno (min. 71 Nouvier)

Alte știri din Liga 1