Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Punct prețios în fața medieșenilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Iul 2018

Liga 1: Punct prețios în fața medieșenilor

FC Voluntari a terminat la egalitate pe teren propriu partida cu Gaz Metan Mediaș, dar se poate considera mulțumită de punctul câștigat în fața unei echipe reinventate sub bagheta lui Mihai Teja.

Chiar dacă au deschis scorul în minutul 3 prin Belahmeur după centrarea la 6 metri a lui Laidouni, elevii lui Daniel Oprița au pus treptat stăpânire pe joc. Fortes, remarcatul primei etape din trupa medieșeană, trage semnalul de alarmă pentru ilfoveni în minutul 8 când a preluat un pic mai larg în careu și ratează reluarea spre poartă, dar balonul a ajuns la Cristea și șutul acestuia nu a prins cadrul porții. Tudorie a fost aproape de a dubla avantajul gazdelor în minutul 10, dar ratează întâlnirea cu balonul centrat de Olaru, apoi la cealaltă poartă Carlos Fortes aduce egalarea cu cel de-al doilea său gol în campionat. Portughezul s-a plasat ideal la doi metri de linia porții și a intuit centrarea lui Olaru din apropierea liniei de fund a terenului, îndeplinind o simplă formalitate pentru a egala tabela. Era minutul 18 și gazdele erau obligate să reia asaltul la poarta medieșeană. Zece minute mai târziu Căpățână deviază cu capul centrarea lui Artabe de pe partea dreaptă, dar balonul a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Pleșca, după care centrul de interes se mută la poarta ilfovenilor. În minutul 30 Chamed îl pune la treabă pe Drăghia la o lovitură liberă de la marginea careului executată surprinzător la colțul scurt, apoi șase minute mai târziu, lansat perfect de Fofana, Olaru nu își face bine balonul după ce l-a depășit pe Drăghia și din unghi nu poate trimite periculos către poartă. Portarul gazdelor se remarcă în minutul 39 într-o situație de unu la unu cu Roberto Romeo și menține egalitatea până la pauză.

Spre deosebire de prima jumătate a meciului, al doilea mitan nu a fost ofertant din punct de vedere al fazelor de poartă, oaspeții dominând teritorial însă fără a-și construi ocazii importante de gol. S-a încheiat FC Voluntari – Gaz Metan 1-1 (1-1), primul punct obținut de ilfoveni sub bagheta lui Daniel Oprița.

 

FC Voluntari (antrenor Daniel Oprița): Drăghia - Ricardinho, Artabe, Walace, A. Vlad - Laidouni, Sesar (min. 56 Răuţă) - Căpăţînă, Belahmeur, Ciucur (min. 74 Malfleury) - Tudorie (min. 65 Szijj)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşi - Chamed (min. 71 Caiado), I. Cristea, Fofana - D. Olaru (min. 46 Ely Fernandes), C. Fortes (min. 73 Buziuc), R. Romeo

Alte știri din Liga 1