Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Punct important câștigat de sibieni la Sf. GheorgheSportPictures.eu
13 Iun 2020

Liga 1: Punct important câștigat de sibieni la Sf. Gheorghe

Pe ”Municipalul” din Sf. Gheorghe, Sepsi OSK și FC Hermannstadt au terminat indecis o partidă cu doar două reușite pe tabelă.

Veniți în Covasna fără 5 jucători care nu au făcut toate testele pentru coronavirus (Debeljuh, Romane, Jo Santos, Caiado și Tiago Almeida), sibienii au reușit să blocheze atacurile gazdelor până în minutul 35, atunci când Istvan Fulop a izbutit deschiderea de scor. Mijlocașul gazdelor a inițiat un un-doi cu Safranko și rămas singur în mijlocul careului sibian l-a executat simplu pe Figueiredo.

Miriuță a făcut la pauză mutări inspirate care au avut efect imediat pe tabelă. La mai puțin de jumătate de minut de la startul reprizei secunde, o degajare lungă a lui Figueiredo l-a lăsat singur pe Yazalde cu Niczuly, vârful de atac intrat la pauză în formația sibiană alegând să șuteze din fuleu de la 17 metri și l-a învins pe portarul gazdelor.

Partida s-a încheiat, astfel, cu un punct mare câștigat de sibieni, care nu vor disputa la jumătatea săptămânii meciul cu Dinamo și vor evolua sâmbăta viitoare la Ovidiu meciul cu FC Viitorul. În criză de idei în partea a doua a jocului, covăsnenii au fost băgați imediat după terminarea partidei în ședință de Leo Grozavu, tehnicianul fiind nevoit să regleze rapid toate problemele din angrenajul echipei, deoarece marți vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Hermannstadt 1-1 (1-0)

Au marcat: I. Fulop (min. 35)/Yazalde (min. 46)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – R. Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – A. Achahbar, Vașvari, I. Fulop – Dumiter (min. 35 L. Fulop, min. 73 T. Diaz), Safranko, M. Ștefănescu (min. 73 Carnat)

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Figueiredo – A. Vodă, Viera, I. Stoica (min. 46 Luchin), Opruț – Dâlbea (min. 46 Yazalde), R. Pires – P. Petrescu (min. 88 Tătar), L. Dumitriu, Cordea (min. 46 Bușu) – A. Bălan (min. 73 Dobrosavlevici)

Alte știri din Liga 1