Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Pufi” și Teixeira păstrează vie speranțaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Mai 2018

Liga 1: ”Pufi” și Teixeira păstrează vie speranța

Partidă de înaltă intensitate pe ”Ion Oblemenco” câștigată de FCSB cu un gol înscris de veternul Teixeira în minutul 86, dar o mare contribuție la acest rezultat a avut-o Bălgrădean. Portarul oaspeților a blocat în câteva rânduri mingi pe care scria gol expediate de jucătorii de la CS Universitatea Craiova și a ferecat poarta echipei sale spre dezamăgirea suporterilor olteni ce au populat la capacitate maximă arena din Bănie.

Elevii lui Devis Mangia au fost efervescenți încă din startul partidei, Băluță încercând o foarfecă în minutul 5, apoi Mitriță a profitat de o nesincronizare a lui Planici cu Ovidiu Popescu și a scăpat singur cu Bălgrădean, dar portarul oaspeților l-a blocat pe atacantul oltean. În minutul 25 Băluță a fost găsit la prima bară cu o centrare din corner de Mitriță, dar reluarea sa la colțul scurt a fost intuită de Bălgrădean, care a respins cu dificultate din nou în corner. Jucătorii lui Nicolae Dică au atacat poarta gazdelor abia spre finalul primei reprize cu șuturile lui Florin Tănase și Teixeira, dar și cu marea ratare a decarului din primul minut de prelungiri când lovitura sa de cap a fost scoasă cu piciorul de Mitrovic.

Bălgrădean a ridicat tensiunea în tribune cu intervenția sa din minutul 50 când a respins în transversală mingea trimisă cu capul de Tiago Ferreira, apoi se evidențiază din nou la faza din minutul 68 când a respins șutul lui Zlatinski, iar Teixeira mută presiunea la poarta cealaltă cu o reluare puțin pe lângă în minutul 79. Portughezul a semnat golul victoriei în minutul 86 după o acțiune pe partea dreaptă a lui Florin Tănase, decarul FCSB-ului întorcându-i pe Bancu și Kelic și centrând în careu, apoi Screciu a deviat pentru Teixeira care a reluat din prima în plasă. Finalul nu a adus decât mai mulți nervi și două cartonașe roșii pentru Pintilii, aflat deja pe bancă, și Junior Morais, scorul final fiind CS U Craiova – FCSB 0-1 (0-0).

Roș-albaștrii sunt acum la un punct în spatele CFR-ului și speră la ajutorul campioanei Viitorul în ultima etapă pentru a câștiga campionatul la fotofiniș.

 

CS U Craiova (antrenor Devis Mangia): Mitrovic – R. Popa (min. 85 Screciu), Kelic, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski (min. 90 Burlacu), Bancu – Gustavo (min. 77 Glavina), Băluţă, Mitriţă

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Momcilovic, Jr. Morais – Pintilii (min. 84 C. Tănase), Ov. Popescu – Teixeira, F. Tănase, Fl. Coman (min. 74 Man) – Gnohere (min. 72 Budescu)

Alte știri din Liga 1