Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Primul succes sub bagheta lui Ruben de la BarreraRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Sep 2020

Liga 1: Primul succes sub bagheta lui Ruben de la Barrera

Gabi Iancu și Mățan au fost artizanii primului succes al Viitorului sub bagheta lui Ruben de la Barrera, prima repriză contra Astrei la Ovidiu fiind mai mult ca sigur ceea ce își dorește tehnicianul spaniol ca exprimare pentru constănțeni.

Cei doi au colaborat la faza primului gol înscris în minutul 13 de decarul Viitorului după o incursiune în flancul stâng a lui Mățan și o pasă în centrul careului pentru un șut la vinclu ce l-a învins pentru prima oară pe Lazar. La numai șapte minute distanță, Iancu trimite o torpilă de la 22 de metri, Lazar parează cu dificultate și Luckassen își face datoria de vârf, urmărește balonul și îl trimite în plasă. Scorul a luat proporții în minutul 38 atunci când Mățan a luat o acțiune pe cont propriu și după o pătrundere l-a învins pe Lazar pentru a treia oară cu un șut de la 16 metri la rădăcina barei din stânga portarului.

Repriza secundă a început în nota de dominare a oaspeților cu Dussaut îndepărtând pericolul după centrarea lui Valentin Gheorghe din minutul 51, apoi câteva minute mai târziu tot el este protagonistul fazei în urma căreia giurgiuvenii cer penalty pentru fault la Fatai, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a considerat că este necesar să indice punctul cu var. În schimb, Mățan își trece în cont un nou assist în minutul 59 cu o pasă lobată pentru Gabi Iancu, preluarea acestuia în interiorul careului advers și șutul cu șiretul exterior aducând scorul la 4-0. La numai trei minute distanță un contact între Cosmin Matei și Seto la limita careului Viitorului l-a determinat pe Kovacs să acorde penalty pentru oaspeți, pe care Alibec l-a transformat fără emoții. Iancu a fost aproape de al treilea său gol în această seară în minutul 85, însă de această dată Lazar s-a opus cu succes și a limitat proporțiile înfrângerii.

 

FC Viitorul – Astra Giurgiu 4-1 (3-0)

Au marcat: G. Iancu (min. 13 și 59), Luckassen (min. 20), Mățan (min. 38)/Alibec (min. 63 pen.)

FC Viitorul (antrenor Ruben de la Barrera): Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiţă, Dussaut – Ciobanu (min. 64 Casap), Arrospide, C. Matei (min. 81 De Nooijer) – Iancu, Luckassen (min. 81 Ganea), Măţan (min. 75 Castaneda)

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Lazar – Graovac, Dandea (min. 46 Bruno), Dima, Radunovic – Moise (min. 38 Fatai), Crepulja, Seto (min. 74 Merloi), V. Gheorghe (min. 68 Balaure) – Stahl (min. 38 Ioniţă), Alibec

Alte știri din Liga 1