Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Prima victorie pe noul ”Francisc Neuman”Sebastian Tataru / SportPictures.eu
24 Oct 2020

Liga 1: Prima victorie pe noul ”Francisc Neuman”

Arădenii au avut de așteptat al patrulea meci pentru a bifa prima victorie pe noua arenă ”Francisc Neuman”, spre bucuria suporterilor lor.

UTA s-a impus la limită, scor 1-0, în partida cu Chindia Târgoviște, prin golul lui Rusu din minutul 52, însă în startul partidei au evitat la limită o situație periculoasă ce putea duce la deschiderea scorului pentru oaspeți. În minutul 7 o acțiune în careu a lui Neguț a continuat cu o pasă pe jos din apropierea liniei de fund către centrul careului, dar Albu s-a interpus pe traiectorie și a deviat balonul spre poartă. Atent, Iacob a avut un reflex și a reținut balonul, oferind liniște echipei sale, care a avut ocazii bune de a înscrie pe finalul primei reprize. După o lovitură liberă bătută scurt și o centrare de la 35 de metri, Bustea a trimis cu capul din centrul careului și i-a testat reflexele lui Aioani în minutul 33, zece minute mai târziu Benga a reluat cu capul pe lângă poartă o centrare din corner, iar în minutul 45 o nouă fază fixă, o lovitură liberă, pune balonul pe fruntea lui Rusu, care îl obligă pe portarul oaspeților să respingă cu piciorul. După trei ocazii venite în urma unor lovituri de cap, în minutul 52 Denis Rusu a finalizat cu un șut cu efect la colțul lung la care Aioani nu a putut da o replică pe măsură. Ursu putea face 2-0 în minutul 71, dar a șutat direct în Aioani, ieșit inspirat să închidă unghiul, astfel încât UTA a fost nevoită să se mulțumească doar cu un succes la un gol diferență.

Arădenii fac 11 puncte și o egalează pe Chindia, dar o depășesc cu o poziție urcând pe 6 datorită golaverajului mai bun, +1 față de 0 al târgoviștenilor.

 

UTA - Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

A marcat: Rusu (min. 52)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob - Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku - Tescan (min. 46 Ursu), N. Roşu, Isac (min. 90+2 Erico Da Silva), D. Rusu - V. Morar (min. 75 Al. Ioniţă), C. Rus (min. 90 Buhăceanu)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - C. Dinu, Piţian, Bourama, A. Ioniţă (min. 65 Martac) - Neguţ (min. 80 Diaz), Raţă, Berisha (min. 65 Neicuţescu), Yameogo (min. 89 Cherchez) - D. Florea, D. Popa

Alte știri din Liga 1